x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Foc i lloc

L'assetjament polític

Quan parlem d’assetjament el tendim a relacionar amb el món laboral, però alguns l’han instaurat a la política
Actualitzada 22/01/2018 a les 06:33
Assetjament és “el maltractament sistemàtic i continuat, que es dona normalment en l’entorn laboral (polític) a què hom sotmet una persona amb l’objectiu de desestabilitzar-la emocionalment”. S’ha volgut polemitzar mal­intencionadament i sense escrúpols amb una invitació rebuda per participar en la 62a reunió de la Comissió de la condició jurídica i social de la dona a les Nacions Unides, a Nova York, al març. La invitació és per presentar la situació de la dona a Andor­ra, exemples d’emprenedoria en un país de muntanya i els treballs realitzats amb el Llibre blanc de la igualtat. Alguns som molt rigorosos quan viatgem en nom d’Andorra, participant de forma activa en totes i cadascuna de les reunions a les quals acudim. Durant els 6 anys al Consell d’Europa he presentat 4 informes, tenint adjudicat un 5è, he estat presidenta de la subcomissió de salut pública, vicepresidenta de la comissió d’afers socials, salut i desenvolupament, ponent de la Carta Social Europea, punt focal de violència infantil i violència de gènere, i membre del Bureau del grup socialista. Durant les sessions plenàries he fet innombrables intervencions en nom d’Andorra i en nom del grup socialista. Tot això no és fruit de la casualitat, darrere hi ha treball constant que ha aconseguit situar el nom del nostre país entre els més participatius del Consell d’Europa. El que no és de rebut és que durant la junta de presidents es valori la meva demanda i ningú faci cap comentari, ni polèmica, i després de forma perversa es vulgui vendre una versió totalment manipulada mediatitzant-la per generar el discurs de l’odi. La nostra activitat parlamentària no pot anar subjecta a l’assetjament i al xantatge, perquè qui realment en surt perjudicat és el nostre país. La política no ha d’anar lligada a la destrucció de les persones simplement perquè pensen o actuen diferent. Tots ens podem equivocar, i jo la primera. He viscut situacions molt injustes últimament que he hagut d’acceptar, però aquest fet no em permet anar a destruir ningú. Sempre he estat molt sensible a l’assetjament i he defensat durant tota la meva vida que el respecte a les persones ha d’anar pel davant. I en aquests moment a mi no se m’està respectant. #MeToo
  • #15 Ànims Sílvia
    (23/01/18 23:56)

    no entenc va dir..
    Ja fa temps que es veu una campanya de desprestigi i em demano perquè els socialistes tenen tan mala baba. Sempre els he tingut per bona gent i progres, però m'estan decepcionant, sincerament vaig perduda amb aquest tarannà.
    Ànims Sílvia! Algun dia cauran pel seu propi pes...

    Respondre
  • #14 Eva
    (23/01/18 14:37)

    Sra.Bonet la prova de que es vostè una aprofitada de la política és justament aquest escrit. Sap aquell dit castellà que diu (quien se pica ajos come ) dons això Sra. Bonet se li veu massa el plumero i la que es posa en evidència es vostè mateixa no les crítiques dels ciutadans.

    Respondre
  • #13 joana
    (22/01/18 19:22)

    aquesta tia té més rostre que esquena, la campanya del me too no denuncia ni de bon tros aquest tipus d'assetjament que descrius i si tinguessis una mica de sensibilitat i respecte cap a altres dones que ho han patit com dius tenir, com a dona no frivolitzaries d'aquesta manera

    Respondre
  • #12 no entenc
    (22/01/18 17:50)

    La veritat, no entenc lo del #me too del final de l'article. La tesis de l'article esta clara i criticar aquesta senyora per viatges deguts a la seva feina, és com criticar que el Sr. Rajoy habiti la Moncloa. Va amb el carrec. Pero el #MeToo va d'una cosa totalment diferent, i realment desitjo episodis com els que es descriuen no tinguin lloc mai mes. https://en.wikipedia.org/wiki/Me_Too_(hashtag)

    Respondre
  • #11 sfia
    (22/01/18 16:51)

    Ser politic implica ser objecte de critiques, pero dramatitzar per ser criticat esta malament senyoreta i aquest article esta fora de lloc

    Respondre
  • #10 Valenta
    (22/01/18 16:26)

    Sra Bonet amb tot el respecte Cansa. Dimiteixi faci aquest ultim acte per les dones, per voste mateixa, el proxim dia 8 del mes de Març el dia de la Dona faci un altre escrit aixi de xulo i dimiteixi, fara feliç a molta gent, potser fins i tot li posasan el seu nom a una Rotonda, gracies Sra Bonet i adeu. 

    Respondre
  • #9 autocrítica
    (22/01/18 16:20)

    Sra. Bonet, es ignominiós que tracti les crítiques dels ciutadans cap a vosté com assetjament. Potser que es fes una mica d'autocrítica. La reflexió mes directa, es que la gent no veu bé les seves actuacions i que se li nota l'afecció a la cadira (per bé que hagi pogut fer coses bé en el passat). Molt malament la seva no sortida del parlament.

    Respondre
  • #8 Análisi i compresió del fets.
    (22/01/18 14:40)

    Retòrica i semàntica per a un rentat d'imatge, victimisme aprofitat, encara que es dibuixa un ressentiment de fons.

    Respondre
  • #7 Mala baba
    (22/01/18 14:37)

    Quan el govern del PS, del que per cert tu formaves part, Sílvia, ja es va demostrar l'estil i el bon rotllo socialista (modo ironia)amb tots els qui no els hi reien les gràcies. Alguns encara recorden el terror a govern. Tot això fa olor de venjança al grup mixt per part d'aquells que disfressen de valors i progrés la promoció del seu ego

    Respondre
  • #6 karlitos
    (22/01/18 13:39)

    Assetjament és “el maltractament sistemàtic i continuat, que es dona normalment en l'entorn laboral (polític) a què hom sotmet una persona amb l'objectiu de desestabilitzar-la emocionalment”.......Es per això que cambies de partit i de cadira cada dos per tres......!

    Respondre
Veure’n més
15
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts