Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Punt de mira

Il·lusió estroncada a l'avinguda Carlemany

El canvi d’enllumenat de Nadal feia molta falta. El que no feia falta és una feina a mitges
Actualitzada 10/12/2017 a les 06:45
    Maria Dolsa Montanya
Aquest novembre van començar els treballs de l’enllumenat de Nadal i aviat vàrem creure que aquest any estrenaríem llums. Alegria per a tothom! Sortiríem de les fosques! Ja tocava... Diuen que la misèria crida misèria i això per sort ho hem vençut (així ho crèiem).
Inicien al peu de l’avinguda Carlemany un túnel de llums molt maco, molt modern i que al mateix temps fa molta llum. Això sí que ens feia falta!
Va pujant avinguda amunt i ens crèiem que arribaria fins al final de Carlemany però, oh desil·lusió! El túnel de llums s’acaba en un tram de l’avinguda. O sia, túnel tallat, llum tallada, alegria tallada. Què ha passat? No van prendre bé les mides? Saltaven els ploms? S’ha acabat l’enllumenat.
A la sortida del túnel de llums tenim penjades unes boles de color i boles de vidre amb una sola bombeta! Tornem a les fosques com els últims anys!
Aquesta jugada no l’esperàvem ni ens la mereixíem.
Jo em pregunto el perquè d’aquesta diferència a la mateixa avinguda. Algú m’ho podria respondre? Hi ha ciutadans de diferents categories?
Jo penso que tots som iguals i amb els mateixos drets, i dret a les mateixes bombetes. El canvi d’enllumenat de Nadal feia molta falta. El que no feia falta és una feina a mitges i mal acabada, que discrimina la meitat dels que vivim a l’avinguda Carlemany i a tota la parròquia.
Una llàstima!
  • #1 Higini Martínez-Illescas
    (11/12/17 21:37)

    Doncs crec que t'ho puc respondre. Desde el comitè d'Escaldes-Engordany Ld'A vam fer un comunicat via Facebook queixan-nos sobre aquest tema, vam conseguir un compromís del govern comunal de com a mínim encendre les llums tradicionals per tal de que el carrer no estigués a fosques.
    L'empresa adjudicatària va guanyar el concurs amb una proposta que deixava aquesta part sense llum, zona avinguda Carlemany enfront de plaça coprínceps. Sencillament el govern comunal no es va adonar d'aquest gran detall, es van adonar quan van veure que no muntaven res en aquest tram, han parlat amb l'empresa adjudicatària i ho han corregit però arrive tard.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts