Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
de la meva agenda

Benaurances del 2020

Actualitzada 05/11/2017 a les 06:35
1. Feliços els qui accepten les seves limitacions i la mescla de patiment i d’alliberació. Ells, amb el que els queda, serviran en cos i ànima els germans.
2. Feliços els qui s’acosten a la gent senzilla, persones totes cor, totes bondat. Ells viuran en la simplicitat evangèlica i no en el cinisme del món.
3. Feliços els qui es deixen estimar i estimen. Ells coneixeran el cor de l’amor ajudant els necessitats d’amor.
4. Feliços els qui es deixen seduir pels optimistes pencaires. Ells s’arremangaran per deixar el món una mica millor del que l’han trobat.
5. Feliços els qui converteixen la saviesa en amor, la força en pau i la bellesa en alegria. Ells tindran l’art d’estimar sota la pluja.
6. Feliços els qui aprenen cada dia coses noves. El seu cervell vencerà la moral del dimoni que és la ganduleria... i l’Alzheimer.
7. Feliços els qui continuen fent el que fan. Ells aconseguiran el que estan aconseguint.
8. Feliços els qui assumeixen amb goig la pobresa en l’esperit. Ells no deixaran de créixer.
9. Feliços els qui saben que ser feliç, és més fàcil que difícil. Ells s’estalviaran molts maldecaps.
10. Feliços els qui tenen diàriament 15 minuts per meditar i reposar en soledat. Ells esdevindran savis que assaboreixen la vida.
11. Feliços els qui saben callar per escoltar. Ells aprendran cada dia una cosa nova.
12. Feliços els qui posen cada dia unes gotes d’humor a la seva vida. Ells es veuran recompensats amb somriures.
13. Feliços els qui prioritzen l’amor, el fet de rebre. Ells tindran el goig d’estimar, donant-se i donant.
14. Feliços els qui estan atents a les necessitats dels altres, sense sentir-se indispensables. Ells seran sembradors d’alegries.
15. Feliços els qui es deixen captivar per les coses humils i reben en serenor els problemes greus. Ells viuran anys i més a la casa de Déu.
16. Feliços els qui estimen veient i lloant les qualitats de l’estimat. Ells tindran un camí ben assolellat.
17. Feliços els qui s’asseuen a taula per parlar de tu a tu amb els qui pensen oposadament. Ells, malgrat que els titllin d’ingenus, coneixeran el preu que té la pau.
18. Feliços els qui diuen el que pensen, decideixen el que diuen i fan el que decideixen i estimen el que fan. Ells esculpiran Virtus Unita Fortior en la societat incoherent.
19. Feliços els qui donen la mà a un infant per menar-lo devers el seu demà. L’Evangeli comença a penetrar en el seu cor.
20. Feliços els polítics en P majúscula, que som tots: els polítics de la proximitat, els polítics d’enfrontar junts els problemes del poble, els polítics de la comprensió, els polítics de la comunicació, que rau a compartir, negociar, cohabitar i conviure. Ells, tots, tindran un any 2020 il·luminat amb llum Meritxel·liana, de la meva Confident, dolça Mare de tots.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts