Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Foc i lloc

Tres dècades d'universitat

Tenim una universitat propera que viu amb la realitat del país
Actualitzada 15/10/2017 a les 06:44
Trenta anys es diuen ràpid, però viscuts des de l’esforç diari donen per a molt. L’esforç d’un treball desenvolupat amb constància i paciència, orientat a un objectiu de futur: construir un país modern, competitiu i plenament integrat en les dinàmiques del coneixement, la cultura i la recerca del segle XXI. La porta a totes aquestes ambicions les obre la Universitat d’Andorra, que enguany celebra tres dècades d’història.
La contribució de la nostra universitat ha estat decisiva per construir una societat oberta i moderna, però sobretot ha estat la via per oferir oportunitats sòlides a joves i no tan joves, que de cap altra manera podrien haver tingut accés a uns estudis superiors que, a més, s’han dissenyat d’acord amb allò que necessita el país, avui, i avançant-se i evolucionant d’acord amb aquells reptes que ens esperen no gaire enllà.
Tenim una universitat propera que viu amb la realitat del país, premissa bàsica per poder formar perfils professionals que tinguin el màxim de possibilitats de desenvolupar la seva trajectòria a casa. Amb l’UdA tots hem après que obrir-se al món i establir aliances amb altres universitats ens permet sumar i guanyar noves oportunitats al futur dels nostres joves. Aliances i acords que ens situen en aquest ideal de la societat del coneixement que Andorra treballa pas a pas, des de diferents àmbits, i que té com a actor clau la universitat.
La universitat és un instrument essencial de progrés i de desenvolupament que, sovint, es troba amb dificultats per transformar models, estructures i procediments per tal d’adequar-se al paper que ha de jugar. La universitat tradicional, aquella institució immensa i immutable, ha hagut de despertar-se i espavilar per ser congruent amb la realitat. De fet, el seu repte permanent és estar oberta a la simbiosi de transformacions econòmiques i culturals que ens aporta la mundialització.
La universitat viu enmig d’aquesta incertesa constant que li planteja un demà diferent al dia que ha viscut avui. Una exigència perenne de canvi que la nostra UdA ha integrat a l’ADN del seu projecte des del primer dia que va començar a caminar. Per aquest motiu hem d’estar orgullosos de la feina que s’ha fet fins ara i tenir tota la confiança que la nostra universitat té la visió i les eines per oferir una oferta de qualitat i competitiva per als joves d’avui i de demà.
  • #1 Cervantes
    (15/10/17 12:46)

    Llàstima que el 75% de la plantilla siguin españols . internament es lo que prefereixen i els nostres polítics hu permetent. Vergonyós això no passa a cap altre país del món.a les pròximes eleccions que us votin ells. OPEN THE EYES  

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts