Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Incompliments

Actualitzada 22/08/2017 a les 20:46
La Societat Camprabassa (Naturlandia, perquè ens entenguem millor) ha efectuat diversos incompliments a la Llei de societats i a la Llei de l’impost de societats, ja que encara no ha realitzat la junta ordinària on s’han de formular, signar i aprovar, si escau, els comtes de l’exercici 2016. La data límit per celebrar aquesta junta general era de sis mesos a partir del nou exercici social (és a dir, el 30 de juny). La data de formulació i signatura dels comptes anuals és en el termini màxim de sis mesos des del tancament de l’exercici (també el 30 de juny, doncs). S’han de dipositar obligatòriament els comptes anu­als al Registre de Societats en el termini màxim d’un mes a partir de la data de formulació (és a dir, el 30 de juliol). Tot plegat queda incomplert i la Societat haurà d’assumir-ne les conseqüències –si és que algú s’atreveix a demanar-ne–. La no-presentació de l’autoliquidació de l’impost de societats és considerada una infracció de defraudació. Encara que, un recàrrec d’un resultat negatiu no suposaria cap problema. Incomplir les obligacions de dipòsit en els terminis establerts es considera una infracció greu amb sanció.

Se suposa que tant el dipòsit de comptes com la declaració de l’impost de societats no es poden fer sense l’aprovació i signatura dels comptes, i aquests no es poden aprovar ni signar sense una junta general.

Per tant estarien totes les lleis incomplertes.

Algun accionista pensa denunciar aquesta situació?

Algun dia tindrem alguna mena de transparència amb la gestió d’aquesta societat?
  • #3 Julià Germà
    (23/08/17 08:35)

    Hi ha alguna diferència entre l'administració Vila i l'administració Gil? Jo no la veig.

    Respondre
  • #2 Josep
    (23/08/17 07:40)

    El que volien els accionistes -la Mútua Elèctrica seria un trist cas especial- era que els barons d'UL/pintats, que es considerava que dominarien la parròquia trenta anys més, veiessin que havien comprat accions del parc. Els accionistes ja consideren els seus diners com amortitzats. No denunciaran res. Bon article.

    Respondre
  • #1 Dolors
    (23/08/17 07:28)

    I això, Sr. Calsina, és el que es pot llegir al programa electoral del Sr. Vila ( no hi ha números de pàgina ja que és un programa en forma de creu grega que s'ha d'anar girant com si fos un volant de cotxe): "Els serveis d'intervenció del Comú haurien d'informar mensualment de l'estat d'ingressos i despeses de Naturlandia per conèixer el destí d'aquests diners." És una frase del programa electoral i s'ha d'entendre que s'ha d'informar a la ciutadania, ni que sigui penjant-ho a la web.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts