Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

L'os fugitiu

Actualitzada 19/07/2017 a les 06:50
Segons sembla, el comú de Sant Julià de Lòria ha donat per tancat el problema de l’os que es va escapar del seu tancat a Naturlandia, i ho ha resolt amb dos acomiadaments: el del responsable que va deixar una porta oberta i el del pistoler que va matar l’os. Problema solucionat, segons sembla?
Doncs jo, personalment, no ho veig així. En primer lloc, tan sols una porta separa el tancat dels ossos de la zona dels visitants del parc? Els cuidadors dels animals surten i entren tranquil·lament per aquesta porta? Jo, evidentment, no ho faria.
Un altre cuidador pot anar a casa seva a buscar un rifle abans que puguin anestesiar l’os amb dards que haurien d’estar al mateix parc d’animals? Ha trobat la policia alguna cosa més, a banda de tot l’afer de l’os en qüestió? Massa dubtes? Segur que sí, i molts més...
Penso que no es pot tancar tot aquest afer senzillament amb dos acomiadaments de personal. Penso que s’ha d’anar més enllà i intentar solucionar molts problemes que tenim actualment a Naturlandia.
Un os fugitiu ha fet trontollar tot el parc d’animals durant uns dies i ara ens volen fer creure que amb dos acomiadaments el tema està solucionat? Ni de bon tros...
El problema va molt més enllà que un os pugui fugir de la seva gàbia per una porta mal tancada, molt més enllà que tinguem al poble pistolers amb el gallet fàcil.
El problema és molt més gran que tot això. I la solució a aquest problema sembla que no la vulgui trobar ningú, o que ningú s’atreveixi a trobar-la.
  • #7 rosa
    (20/07/17 00:00)

    mario va dir..
    Calladets! Tots calladets! Doncs no noi!!!! Aqui a donar la cara!! Peró crec que tu no la donaries

    Respondre
  • #6 Rosa
    (19/07/17 23:57)

    Mario... aixó es el que volen.... tots calladets!!!! Com tu no????

    Respondre
  • #5 realiste
    (19/07/17 21:41)

    Continuem sense despatxar al director i directorets que no han tingut nasos a fer funcionar Naturlandia. Molt B Sr Vila i Cia

    Respondre
  • #4 Torb
    (19/07/17 11:33)

    Jo ho tindria claríssim. Merda per mi merda per tots!. Que tirin de la manta i expliquin de la pe a la pa. 

    Respondre
  • #3 karlitos
    (19/07/17 08:25)

    Un home que es calla no es un home liure, la libertat es sinónim d´ evoluciò i callar es submissiò....!

    Respondre
  • #2 mario
    (19/07/17 08:08)

    perque no t'estas calladet

    Respondre
  • #1 Carme.
    (19/07/17 07:36)

    Al moment d'enviar l'article al Diari, segur que el Sr. Calsina no sabia que el Sr. Vila ha considerat l'acomiadament com a no causal i ha pagat, doncs, la liquidació que estableix la llei per a aquest tipus d'acomiadament. Al marge d'ideologies, de sentiments personals, crec que, de la mà del Sr. Vila, hem arribat al cim més alt del surrealisme, unilateralitat i cinisme administratius! Les causes dels dos acomiadaments són clares, greus i documentadíssimes.

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts