Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Les set claus

Torna el jazz a Escaldes

L’amor pel jazz ha fet que després de tretze anys torni a les nostres vides
Actualitzada 20/06/2017 a les 20:34
Ja estem a les portes de l’estiu, estació que tots esperem amb ganes en què s’acaben els exàmens, arriben les vacances i el temps convida a viure experiències compartides al car­rer. Fa dies que organitzem plans i vacances, activitats per als nens... I és que també a l’estiu l’oferta sociocultural i esportiva és clau. Pel que fa a la parròquia d’Escaldes, el ventall de l’oferta d’estiu és molt àmplia i s’intenta cada any complementar-la amb les millors iniciatives per a tots.

En primer lloc, continuem amb les rutes i exposicions al CAEE com la del pop art, imprescindible per a la promoció cultural. En segon lloc i un any més, esperem la festa major, que aquest any ens porta com a plat fort Txarango. Alhora, continuarem recorrent el món amb les nits temàtiques a través de la música amb les ja conegudes Nits i Músiques del món. Més de 20 nits de música i cultura d’ar­reu del món a peu de carrer.

I, per últim, tornarem a gaudir del Festival de jazz. Una gran aposta per part del comú, que ha recuperat un dels festivals més ben valorats i emblemàtics per la ciutadania i considerat de prestigi al circuit internacional. L’amor pel jazz ha fet que, després de 13 anys, torni a les nostres vides i als nostres carrers per fer-nos gaudir d’una qualitat i d’un sentiment únic. Tenim una cita del 13 al 16 de juliol per assistir al renaixement del jazz a Escaldes-Engordany de la mà de grans com ara Chano Domínguez, Madeleine Peyroux o John Scofield. La recuperació del Festival de jazz és per a mi un dels projectes capdavanters de l’estiu. N’he sentit a parlar, però no l’he viscut en primera persona. És per això que em sembla realment interessant la seva reaparició, ja que també permetrà als joves conviure amb un altre estil de música. Ens permetrà descobrir què és allò que tant enamora del jazz, del que tothom parla i que ningú sap explicar amb paraules. Coneixerem per fi la màgia del jazz.
  • #1 Pà i circ
    (21/06/17 11:05)

    Sembla que l'entreteniment, com l'humor, els espectacles i el circ és l'únic que ens queda enfront d'aquesta tragicomèdia que és la vida. Andorra intervinguda per la UE i un banc en ple procés de corralito però que "no pari la música" ....

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts