Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Les set claus

Hotelers sense clients

Actualitzada 16/06/2017 a les 19:54
“La travessa del desert’’ és com anomenen alguns empresaris els mesos que van des de final de Setmana Santa fins a juliol, problema que ressorgeix a la tardor. Aquest fet, que al Diari ha estat notícia, en realitat és la tònica que pateix el sector turístic des de sempre fruit d’una pèssima visió turística del ministeri. Però a diferència dels altres anys, certs hotels tanquen, i no per fer reformes, sinó per reduir al màxim totes les plantilles fixes per rebaixar, d’aquesta manera, el capítol de despeses.

Parlant amb molts turistes ens adonem que, contràriament al que pensa el ministeri, Andorra agrada, i agrada tot l’any. És cert que naturalment tenim temporades que ens són més favorables que d’altres. El ministeri només està abocat al turisme de massa i al low cost, per tant, tenim de director d’Andorra Turisme el que tenim... tot és fet per afavorir el sector del tabac i les franquícies, en detriment dels altres empresaris, i d’aquí venen els mals que avui dia afecten diversos sectors importants de l’economia del país. Aquest camí no és sinònim de futur, sinó que és la trista realitat en la qual estem immersos. Estem obligats a abaratir preus, reduir despeses, reduir costos dels productes baixant la qualitat dels serveis que oferim, no mantenint com cal les nostres infraestructures, i al final, ens quedem sols... La solució que se’ns dona per part del ministeri: més diners, ¿però perquè continuï aquest desgavell? No gràcies, aquesta política destructiva ha de cessar, tota la gent que ha fet possible aquestes aber­racions despareixerà, hem de pensar amb el cap i no amb els diners, el diner públic és sagrat. Andor­ra Turisme ha de treballar pel bé de tot Andorra, i per això hem de fer confiança a la nostra gent, i no a forasters que no entenen res del fet de ser d’Andorra, però sí de cobrar.
  • #1 Jordi
    (17/06/17 18:19)

    El que ens cal, és una profunda restructuració. La política és un desgavell, tenim vuit governs, gent acomodada i apoltronada a l'administració, banca, comerç, hostelería, agricultura i ramaderia tocats de mort. Que podem oferir al turisme? casinos, circs i Heliports? Caldea i quatre passejades perles muntanyes i poc més. 

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts