Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Les set claus

'Eye of the Tiger'

Jurar com a Scarlett O’Hara que mai més tornaràs a agafar un ascensor
Actualitzada 31/05/2017 a les 21:21
    Eva López
Ja hi som! El solstici d’estiu és més que proper i la caloreta d’aquests dies ens convida a fer el canvi d’armari i provar-nos els banyadors i les faldilles o pantalons curts que vam guardar quan ens quedaven perfectes, però... sorpresa! Què ha passat? Potser ho vam rentar a temperatures massa altes o la naftalina els ha fet encongir.

No, no t’enganyis, els tor­rons, els soparets de Nadal i fins i tot les cervesetes dels dijous a la tarda s’han quedat amb nosaltres. Ni les dietes detox ni els dies que vam menjar només pinya han servit de res. No és la mida de la roba la que ha minvat...

I és aleshores quan veus articles, anuncis i fotos de cossos i culs perfectes per tot arreu. Sembla que als carrers hi ha més miralls que de costum i cada vegada et veus una mica pitjor que abans-d’ahir.

És quan decideixes emular Rocky Balboa, jurar com a Scarlett O’Hara que mai més tornaràs a agafar un ascensor, i posar a les teves cartutxeres de testimoni. Això sí, primer passes per la botiga o farmàcia del costat de la feina i demanes quin és l’últim invent que (inclús mentre dorms i l’únic exercici que fas és el mental) et fa desaparèixer tot allò que no hauria d’haver-se fusionat amb tu. I comences... No el primer dia, que ja és dijous i arriba el cap de setmana i total, ja comencem dilluns. Però aquell dia escollit ens aixequem amb tota l’energia i ja baixem a peu. No és tan fàcil. Hem de saber trobar l’equilibri entre una lesió de cervicals i una caiguda, però el nostre entusiasme a primera hora pot amb tot. Ens sentim bé, però arriba el moment de pujar els sets pisos del pàrquing. No semblava tant a l’ascensor. Arribem al final, contents, però buff... no podem respirar. Potser haurem de repassar les Instruccions per pujar una escala, de Cortázar, lectura altament recomanable per somriure cada vegada que pretenguis emular que t’entrenes per a la Niesenlauf del 10 de juny.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts