Creat:

Actualitzat:

Abans els artistes esperaven que les muses els visitessin durant la foscor de la nit i els toquessin amb la subtil vareta de la seva inspiració. Portadores d’essències i beuratges màgics que eren capaços de fer volar la imaginació als racons més surrealistes i abstractes, encantaven els seus seguidors amb la seva dolçor.

Cadascú busca la forma d’inspirar-se per escriure, pintar, compondre... en definitiva, per crear els seus projectes o noves obres. Aquesta és la base de l’èxit i la innovació. Fugir de la monotonia mecànica de la repetitiva rutina que ens envolta per entrar en un món de mestissatge de colors, sabors i combinacions aparentment impossibles però que ens obren noves vies creatives sublims.

La intangibilitat de la imaginació, el talent, la sensibilitat, la percepció són elements de la inspiració que ens diferencien de qualsevol altra espècie.

Aquestes aptituds, talents subjectius ocults, són la base per ascendir d’allò vulgar a l’excel·lent i singular. Cada cop més necessitem ments clarividents que desenvolupin aquest 6è sentit que tots tenim. Els coneixements, la informació i la destresa es poden adquirir amb esforç i pràctica, però les idees formen part de l’intangible més preuat, el diamant en brut que només hem de polir. Com a país, com a persones i com a empreses que volem exercir el lideratge, hem d’apostar fort a la carta del talent, de vegades desordenat, caòtic i sovint insubmís però innovador, extremadament excitant i inspirador. Busquem els asos de la nostra baralla, apostem fort.

tracking