Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Naturlandia tancat

Actualitzada 23/05/2017 a les 20:09
Un total de 111 dies romandrà tancat el parc de Naturlandia aquest any (ja veurem què passa els anys successius), pràcticament tot el mes de maig i el de novembre i dos dies a la setmana exceptuant els mesos de juliol i agost, que no tancarà cap dia. Són molts dies de tancament? Evidentment, per a un parc temàtic, sí. Suposa gairebé un terç de la totalitat. I si hi afegim els dies de tancament per mal temps o aturades tècniques pot resultar escandalós. No és gens normal que arribin els turistes a la instal·lació i es trobin el parc tancat o la cota 1.600 gairebé sempre tancada, amb la conseqüent manca d’informació. Pel que fa als treballadors (que, val a dir, no estan gaire tranquils), en principi els 111 dies de festa tampoc suposen cap exageració si ens atenem al Codi de relacions laborals. Tan sols suposa 29 dies suplementaris al que estipula. Vaja, gairebé un mes addicional de vacances (se suposa que pagades?). En aquest aspecte, el personal no es pot considerar maltractat.

Un altre tema seria veure com es gestionen els mesos de juliol, agost, mig desembre i una setmana completa al gener i febrer, en els quals el parc no tanca cap dia. Treballa tothom sense dies de descans? Això seria contrari al que marca el Codi de relacions laborals (és obligatori una jornada de descans setmanal). Si es complís la llei, aleshores els dies festius dels treballadors passarien a ser uns 124.

La meva pregunta és: regalaran vacances al personal? Acomiadaran algú més? Com s’ho faran per complir el que dicta la llei? Massa preguntes?
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts