Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Foc i lloc

Un Congrés pels reptes del país

Actualitzada 14/05/2017 a les 06:38
El cap de setmana vinent, la família de Demòcrates per Andorra s’aplegarà a l’entorn del tercer congrés ordinari que se celebrarà a la par­ròquia d’Encamp. La cita arriba en un moment de gran complexitat i d’intens treball per part de la gent que té responsabilitats de govern, ja sigui a nivell nacional o par­roquial, desenvolupant els projectes que, des del seu àmbit, conflueixen en l’objectiu comú de fer avançar el país per a tots els que hi vivim i hi tre- ballem.
Si reculem en el passat recent i fem balanç, penso que s’ha estat capaç d’assumir les responsabilitats bo i sent fidels i coherents amb els programes i els compromisos contrets amb la ciutadania; intentant prendre, en cada moment, les decisions que calia prendre pel bé comú, passant per alt contextos més o menys desfavorables, i assumint, com no podia ser d’una altra manera, el cost i el desgast que implica governar.
Dissabte vinent, la paraula la té la família demòcrata: totes aquelles persones que, lluny de les dinàmiques que imposa la responsabilitat de la gestió des de les administracions, traslladen la dosi de realitat que, de vegades, es perd de vista des d’un despatx. El valor d’aquest congrés és poder redefinir i construir el projecte, incorporant-hi aquells aspectes que la societat andorrana demanda amb urgència i que s’han de sumar a l’acció institucional gràcies a la funció vital de corretja transmissora que desenvolupen les bases.
Aquest ha d’ésser l’autèntic valor d’un partit: el projecte polític construït a partir d’uns valors ideològics i de la suma de voluntats individuals que conflueixen en un objectiu comú i, per què no dir-ho, tossut: culminar la transformació d’un país que està preparat per assumir els reptes que imposa el món.
Un projecte té futur si mantenim intacta la voluntat de participar per canviar les coses, si no perdem la inquietud per proposar, per debatre, per anar a contra-cor­rent quan sigui necessari. Demòcrates per Andorra no ha tingut por davant d’un camí difícil perquè té la força que li dona la fermesa de les seves conviccions i la voluntat d’avançar per part de les persones que la formen.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts