Foc i lloc

Primer any marcant tendència

Estem treballant de valent per fer de cada parròquia una peça clau del futur

Creat:

Actualitzat:

El temps passa, però no se’ns ha d’escapar.

Dilluns farà ja un any que van tenir lloc els escrutinis de les eleccions comunals. La del 13 de desembre va ser una gran nit per concretar el projecte que no deixa d’ésser la segona Constitució del país: l’econòmica i internacional.

El resultat va confirmar i validar els passos que s’estan duent a terme pel que fa a totes les institucions. No obstant això, és una gran responsabilitat que s’ha d’administrar amb una dosi d’humilitat directament proporcional al suport que es va rebre per part dels electors ara fa un any.

Els equips de govern que s’han posat al capdavant de les majories comunals estan treballant de valent des del primer dia per fer de cada parròquia una peça clau en la construcció de l’Andorra que volem. Penso aquests darrers dies en la simbiosi creada per acollir els turistes: s’ha treballat de valent en equip, des dels comuns i el Govern per tal que cada visitant guardi un gran record d’Andorra i penso, honestament, que s’ha aconseguit. En l’aspecte turístic s’està avançant de manera ferma: entre tots estem donant cada cop més atractiu al país. Veure el dinamisme i la professionalitat de tots els actors que hi han participat aquests dies –públics i privats– dona una gran dosi de confiança i d’esperança al nostre país.

A poc a poc es fa realitat: cada cop més s’avança cap una Andorra amb oportunitats i perspectiva de futur per a tots, amb la fortalesa i capacitat d’afrontar els reptes que ens imposen els canvis, des de dins i des de fora. Aquest és un objectiu que s’aconsegueix, com hem pogut comprovar aquests darrers dies, treballant des de la base amb la participació de l’actiu ciutadà i la tasca dels comuns. La col·laboració és cabdal en aquest sentit.

L’acte de demà, que reunirà al Centre de Congressos tots els companys i companyes electes que participen en aquesta tasca, és l’agraïment més sincer a la confiança dipositada, però també el refermament d’aquest compromís amb tots i cadascun dels ciutadans que ens van fer un: no us decebrem.

tracking