Creat:

Actualitzat:

Si ja no entenia un aparcament al centre del poble de Sant Julià de Lòria, dedicat exclusivament als clients de Naturlàndia, encara entenc molt menys que aquest porti un munt de dies completament tancat i clausurat. Em demano si té quelcom a veure amb un concurs internacional publicat al Bopa el dia 13/09/2016, on es posa a subhasta el subministrament, muntatge i desmuntatge d’un envelat al terreny anomenat Prat Nou, que és precisament on està ubicat l’aparcament esmentat, que no serveix absolutament per a res i del qual de ben segur s’està pagant el lloguer corresponent. Segurament així serà, ja que en pocs dies han tret totes les tanques de protecció. Aviat en sabrem quelcom, ja que el termini de presentació de les ofertes, si és que n’hi ha, era el dia 12 d’octubre, i la data d’obertura de les ofertes, el dia 13 d’octubre.

Em tranquil·litza llegir a l’edicte en qüestió les paraules “muntatge” i sobretot “desmuntatge”, que em dóna a entendre que no quedarà instal·lat l’envelat durant molt de temps, tal com ens tenien acostumats als residents de la parròquia, en un mandat anterior no gaire llunyà. Espero que es triï correctament l’empresa adjudicatària, no sigui que ens passi com al comú d’Andorra la Vella, que no sabien si l’envelat de la Fira estaria totalment cobert o no.

De totes maneres, aquest aparcament, que encara espera l’estudi de “costos” per a la seva dedicació exclusiva als clients de Naturlàndia, continua sent un “insult” a tota la població en general, sobretot en una zona de la vila molt mancada d’aparcaments.

tracking