Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
LA TRIBUNA

Ja n'hi ha prou!

Salafranca s’ha distingit pel seu extraordinari tarannà dialogant i la disposició a escoltar
Actualitzada 06/10/2016 a les 10:48
    Francisco Javier Romo Asunción Larrosa Javier Granjer Borja Álvarez Maite Coto Cèlia Borrallo
Davant les injurioses, calumnioses i difamatòries notícies aparegudes en alguns mitjans de comunicació del Principat en contra de la consellera d’Educació de l’ambaixada d’Espanya a Andor­ra, M. Soledad Salafranca Sánchez de Neyra, l’equip al complet de la conselleria d’Educació vol fer les següents manifestacions:

1r. Les opinions abocades aquí estan avalades per tots i cadascun dels membres de la conselleria d’Educació de l’ambaixada d’Espanya que, davant l’anonimat d’altres fonts, volem donar fe dels 1.542 dies transcor­reguts al costat de la titular d’aquest sectorial d’Educació de l’ambaixada d’Espanya, al lleial exercici de la seva funció pública al servei de l’educació espanyola a Andorra.

2n. L’estil de lideratge exercit per la Sra. Salafranca durant el transcurs d’aquests més de quatre anys al Principat s’ha distingit fonamentalment pel seu extraordinari tarannà dialogant, la seva disposició per escoltar i pel diàleg, la seva empatia personal, la seva valentia, la seva responsabilitat i infrangible compromís institucional, la seva orientació a la feina i molt especialment la seva orientació a les persones.

3er. Les insidioses notícies relatives a la pràctica de mètodes poc ètics durant l’exercici de la funció durant el seu manament al capdavant d’aquesta conselleria d’Educació no només són rotundament falses, més enllà, la seva escrupolosa honestedat pública, els seus sòlids principis i valors personals i professionals, la seva obertura i orientació permanent a la transformació i canvi dels mètodes directius més rancis i el seu respecte per i cap a les persones la fan mereixedora del reconeixement, gratitud i admiració d’aquest equip, que ha conviscut i treballat al seu costat durant tota la seva estància a Andorra.

4r. És tal la realitat que expressem que a l’esforç permanent de comunicació i transparència que ha estat el seu compromís personal des de la seva arribada aquí d’aquesta extraordinària consellera, la senyora Salafranca no només ha encoratjat, promogut i impulsat un exercici directiu basat en el més exquisit tracte cap a aquest equip, sinó que donem fe que l’ha estès també a tots i cadascun dels membres dels equips docents tant de titularitat de l’Estat espanyol al Principat com dels centres espanyols a Andorra així com a les autoritats i personal de l’equip ministerial d’Educació i Ensenyament Superior del Govern d’Andorra.

5è. Que la senyora Salafranca en perfecta sintonia i coherència amb el que caracteritzen els seus principis i valors personals, va formular la sol·licitud de cessament a petició pròpia a les autoritats del MECD amb data 8 de setembre del 2016, en l’enteniment de donar per culminat el seu compromís amb el projecte de creació del Colegio Español María Moliner.

 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477