Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i...

Guanyar sense voler

Actualitzada 06/07/2016 a les 07:25
Dubto molt que les eleccions comunals passades a Sant Julià de Lòria, Laurèdia en Comú tingués alguna intenció de guanyar-les, més aviat crec que es va presentar perquè pensava que les perdria però que havia de fer una llista igualment. La sorpresa va ser molt gran per a tothom, molts motius varen influir en aquesta victòria inesperada: la nefasta actuació dels antics mandataris, el descontentament de molts membres d’UL, també d’empleats comunals, d’empleats de Naturlandia... Penso que el grup de Laurèdia en Comú anava decidit i preparat per perdre unes eleccions que finalment va guanyar i ara mateix no sap com sortir-se’n. No sap com enfocar ni molt menys com reconduir el principal problema de Sant Julià, anomenat Naturlandia. No es pot estar sis mesos esperant una auditoria que ja saps perfectament el que dirà: que és totalment inviable i no té cap solució. Pel que sembla, al Govern de DA, que inicialment va passar de tot en la confecció d’una llista opositora a UL, que després es va veure obligat a donar suport a aquesta llista, sense valorar tampoc si es podia gua-nyar, ara mateix estan igual d’acollonidos que Laurèdia en Comú. Es veu clarament, en la seva negativa, a ajudar econòmicament Camprabassa. Més ben dit, a fer un segon ajut, ja que el primer encara no queda clar on ha anat a parar. Molt em temo doncs que la promesa de no deixar tirat el comú amb la gestió de Naturlandia quedarà en un “ja t’ho faràs...” Això és el que pot passar quan es guanyen unes eleccions sense voler i sense tenir clar com enfocar la situació. Mentrestant, el poble va tirant, sense més, i Naturlandia va acumulant deutes, empleats i directors.
Etiquetes
  • #3 La gran veritat de l'administració Vila.
    (06/07/16 09:59)

    Si jo fos el Sr. Vila, se'm cauria la cara de vergonya al llegir aquesta frase del Sr. Calsina: "no es pot estar sis mesos esperant una auditoria que ja saps perfectament el que dirà: que és totalment inviable i no té cap solució [Naturlandia] ."

    Respondre
  • #2 "El gran teatro del mundo"
    (06/07/16 08:20)

    Calsina, si el Sr. Vila no volia guanyar i al Sr. Joan Albert Farré el varen obligar a presentar-se, quines eleccions més surrealistes! Però el Sr. Farré tindrà premi: la promesa/contrapartida de posar-lo en un lloc segur a la llista electoral nacional de LdA a les eleccions nacionals de la primavera 2019.

    Respondre
  • #1 Joan
    (06/07/16 07:57)

    Miquel, les estructures metàl·liques que es varen haver de treure d'Andorra la Vella pagant, a més, una costosa compensació a l'artista pel perjudici causat a la seva imatge, és una referència que a la vida algun cop s'ha de "desmuntar". Tornem a la natura, tant com es pugui, la cota 2000(Pla de Conangle)i eliminem el tancat d'animals. El Tobotronc no necessita la cota 2000 però, tanmateix, convidem la gent la passejar el Pla de Conangle. No necessitem al govern per a això. Sobre voler o no guanyar les eleccions, hauries d'haver vingut a l'Hotel Folch la nit electoral, simplement.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts