Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
La seca, la meca i...

Un mal xicot

Actualitzada 04/07/2016 a les 09:03
Jove, guapa, recentment llicenciada. La vida s’obre com un ventall de possibilitats davant teu. L’estiu –incipient–, les pràctiques abans de començar a treballar, els amics, el descans després d’uns mesos de molta feina a la facultat. Intel·ligent, assertiva i amb les idees clares: no vas dubtar d’engegar el que fins feia poc creies l’amor de la teva vida perquè vas descobrir que era l’amor de la vida de moltes altres. Divertida, generosa i amiga dels teus amics, per això li vas dir que sí, de tornar a parlar un altre cop. Malgrat que no hi havia volta enrere. Però hi ha gent que no escolta un no per resposta. Hi ha nois que es pensen que tenen dret a tot. Que quan diuen “la meva noia” fan especial èmfasi en el meva, i no en la noia. I que no suporten perdre el possessiu. I així va acabar la nit. Amb lesions per tot arreu i el regust de pensar que encara has tingut sort, que t’hi podries haver quedat. Hi ha un creixent –i preocupant– increment de violència de gènere entre els joves. Incomprensible, com només ho pot ser la violència gratuïta, menyspreable, com només ho és l’abús. Tenim un problema com a societat: d’una banda, en no saber educar en el respecte a tothom, i la dona en particular. De l’altra, en permetre que hi hagi ànimes de càntir que tolerin que les controlin, pensant que això és senyal que les estimen. Cada cas és un món. En alguns es veia a venir, en d’altres, l’atac de ràbia t’agafa desprevinguda i a contrapèl. La qüestió és saber si, un cop posada la denúncia, la justícia farà la seva feina o arxivaran el cas pensant que va ser sense voler, tal com diu ell.
Etiquetes
  • #3 pol
    (12/07/16 10:00)

    Cal educar en el respecte i ser dur contra el masclisme, la xenofòbia i la homofòbia. No es pot passar cap falta de respecte cap a cap altra persona! I això els col·legis i instituts ho haurien de tenir molt clar. Malauradament no és així.

    Respondre
  • #2 Ingeniería social
    (08/07/16 09:40)

    Todos los medios de entretenimiento de los Mass media fomentan la violencia,el bondage,la pornografía machista,la muerte,las drogas,las armas etc....Y luego nos preguntamos porqué hay violencia de género? Gobernar a partir de generar caos y confusión es muy interesante para las élites,justificará la aceptación de un estado policial mundial.

    Respondre
  • #1 Manel
    (07/07/16 16:54)

    solo puedo decir que cada dia hay mas hijos de putanga sueltos que se creen Rambitos y no son mas que unos desgraciados hijos de sus Madres. La culpa (no toda) también la tienen las Mujeres por querer tener al lado a unos macarrillas marcando "tableta" , pero que a la hora de la verdad solo piensan en tener a su lado a un hombre bueno, cariñoso amable y trabajador (y con barriguita)siempre he dicho (juro que es verdad)que si algo les llegan a hacer a mis hijos, no hallarían ni una puta pìedra donde esconderse (yo al chiquero pero ellos a dos metros bajo tierra en cualquier descampado).

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477