foc i lloc

Les plagues de l'estiu

L’estació càlida arriba cada any acompanyada d’algunes plagues congènites

Creat:

Actualitzat:

La plaga dels quads. El Se­-nyor digué al seu serf Toni Dotet: “Mira, com que la campanya que vas organitzar per posar ordre a la circulació de motocicletes es va quedar en qüestions de paperassa i les motos continuen circulant com els rota dels pebrots, digues al teu poble que li enviaré una plaga. Durant tot l’estiu, la bona gent de les set parròquies haurà de sentir el tro insuportable generat per uns ginys diabòlics, els quads sense silenciador, conduïts per semidéus intocables que es realitzaran en la seva estupidesa congènita martiritzant els òrgans auditius dels seus veïns.”

La plaga de les havaneres. Com que Dotet el Gran no va organitzar cap campanya per controlar el nivell de decibels que emetien els quads, Jahvè va dir als set cònsols: “Mireu, he decidit maltractar encara més el cuc de l’orella d’aquest poble mesell: aquest estiu, com els estius anteriors, contractareu els conjunts d’havaneres de secà més barats, baladrers i sensiblers que trobeu al mercat.” I els Set Magnífics, fidels braços executors dels designis del Totpoderós, van fer que la plaga de les havaneres low cost s’abatés de nou sobre aquella terra màrtir.

La plaga dels okupes de les terrasses. Trobant poca cosa les dues plagues anteriors, Jehovà va dir al Dotet, empedreït fumador: “Mira, per tocar-te’ls ben tocats a tu i a tots els qui heu sucumbit al vici més gran que envileix la humanitat, faré que totes les terrasses a les quals us confinen tot l’any en nom de la sacrosanta salut pública i de la tonteria elevada a l’enèsima potència siguin plenes a vessar durant l’estiu d’okupes no fumadors, de manera que els leprosos del segle XXI en quedin foragitats.”

La plaga dels borratxos. Considerant que el descans nocturn de la bona gent també era un vici nefast que s’havia d’eradicar, el Creador va dir: “Faci’s que a les altes hores de les matinades d’estiu les bones ànimes no puguin dormir perquè, un dia darrere l’altre, sota cada finestra hi hagi un grup de bor­ratxos que dirimeixin les seves elucubracions a crits sense que cap zelador de l’ordre públic es presenti a fer la seva feina.” I els borratxos van sortir dels bars i van martiritzar aquells que s’han de llevar d’hora per guanyar-se el pa de cada dia.

tracking