Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
La seca, la meca i la...

Endeutament

Actualitzada 08/06/2016 a les 07:37
    Miquel Calsina
Sembla ser que el comú de Sant Julià de Lòria ha superat el límit d’endeutament permès al tancament de comptes del 2015 i això és molt greu, sobretot si Govern aplica la llei i deixa al comú lauredià sense les transferències. Tindríem un comú en suspensió de pagaments i en concurs de creditors? Què ens podríem vendre per pagar els deutes? Algú vol comprar Naturlandia?
Evidentment no donaré la culpa als actuals mandataris de Laurèdia en Comú, encara que no hagin sabut o pogut actuar a temps, deixant passar sis mesos i empitjorant la situació. El que no poden fer és dir que no se’n surten, tornar les claus del comú i marxar cap a casa seva... La culpa és dels antics mandataris que es van encaparrar en la construcció de Naturlandia i la dels seus successors que van continuar aprofundint el pou del parc, que ara mateix ja no té fons. Mentrestant l’actual oposició, empitjorant en el seu Alzheimer, segueix demanant solucions, com si ells no hi tinguessin res a veure.
Tots aquests que he nombrat hi tenen molt a veure ja que tots són d’Unió Laurediana.
Un grup polític que ha ensorrat una parròquia i ningú en vol assumir les conseqüències.
Els culpables d’aquesta situació tenen noms i cognoms i no es tracta tan sols d’antics mandataris comunals, sinó també de consellers (sobretot els de Finances) i d’un interventor que encara no sé què hi pinta, al comú, però que encara continua al seu lloc.
Igual de culpa té tota la gent que ha donat suport i vot al nefast projecte de Camprabassa.
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts