Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Foc i lloc

Cinc anys treballant pel país

Nascut de punts de vista diversos
i posades en comú d’objectius
Actualitzada 29/05/2016 a les 08:02
Fa cinc anys feia els primers passos el projecte polític de Demòcrates per Andorra, una efemèride que celebrarem dimarts a les nou de la nit a la sala del Prat del Roure escaldenca. Nascut de punts de vista diversos i posades en comú d’objectius, unint voluntats, compartint inquietuds i sobretot bastint un projecte de país valent que aportés solucions per a Andorra.
Era un moment especial, calia aportar una forma de fer política diferent. Que sumés, en lloc de restar. Que aproximés, en lloc d’allunyar. Que apostés pel diàleg, en lloc d’apostar per les dissidències. D’aquesta voluntat començava a caminar un partit amb uns valors de consens molt clars.
No s’hi valia a reformular les paraules de sempre, tocava parlar clar. Per instaurar un futur il·lusionant per a Andorra no n’hi havia prou amb la creença que les virtuts del país per si soles són condició suficient. L’objectiu era que el Govern liderés projectes engrescadors, generés oportunitats per a tots els emprenedors (en tota l’extensió de la paraula) i estigués al seu costat. Calia treballar també per a la sostenibilitat de les finances públiques per assegurar i garantir les polítiques socials i econòmiques. Calia un nou model econòmic durable i diversificat, però era una tasca que volia temps. Per aquest motiu, es feia indispensable consolidar sectors com ara el turisme, el comerç i les finances. El canvi no podia fer-se sense l’homologació internacional, treure’ns l’etiqueta de paradís fiscal en primer lloc i teixir relacions favorables amb l’entorn. Aquest fet no significa que haguem de treballar per a l’homogeneïtzació, ans al contrari, aquests elements singulars són la nostra riquesa tant econòmicament com cultural. Els defensem i sempre els defensarem.
Podem dir, amb satisfacció, que la feina s’està fent, que el país avança. Potser, no sempre amb un cent per cent d’encerts o tota la rapidesa que voldríem, però avança a pas ferm.
Tenim molt clara la nostra base de treball i que comptem amb un capital humà amb la capacitat i l’entusiame per defensar dia a dia el país. Andorra ens uneix.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477