Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Microrelats

El gran dia

Encara recordo el dia que estava entrenant a futbol-11 a Ordino quan, de cop i volta, l’entrenador em va cridar: “Raulo, vine!” Jo em vaig apropar i ell em va dir: “Aquest senyor és Luis Cruz, seleccionador de futbol sala.” Jo estava molt emocionat ja que era el primer cop que em passava una cosa així. Vaig començar anar a entrenar amb ells. El dissabte 31 vam marxar a Bujaraloz. Un cop allà, vam veure totes les categories inferiors a la nostra. Nosaltres érem els últims a jugar. Vam quedar tres a tres i vaig marcar un gol. El dijous
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477