Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
La seca, la meca i...

Despeses de Naturlandia

Actualitzada 27/05/2016 a les 12:14
Deixant de banda la compra, recompra i recontrarecompra d’accions del parc temàtic per part del comú de Sant Julià, deixant de banda també els crèdits extraordinaris reconvertits en accions de nul valor, deixant de banda també que tan sols paga sempre un sol accionista, el comú. Oblidant tot això, ja que quedarà mort i enterrat per a tota la vida...
El que resulta més escandalós de tota la moguda financera del parc temàtic és que gran part de les despeses sortien de la caixa comunal, subvencionades amb els impostos que paguem els residents. I tot i així els resultats continuen sent horrorosament negatius. Resulta que es pagaven compres del parc temàtic amb la targeta Black (una platinium, l’altra normal) dels antics mandataris lauredians, que mai retornarà la societat implicada al comú. Resulta també que el combustible utilitzat pels vehicles de Camprabassa, igualment el pagava el comú, que dit de pas, tampoc serà mai retornat. Fins i tot, suposadament s’utilitzaven aquests vehicles per anar a caçar o a la platja. M’agradaria saber qui paga el menjar dels animals, que recullen cada dia empleats de Naturlandia, sempre curiosament al mateix establiment de la parròquia, com si no existís cap més lloc de lliurament. Sense oblidar tampoc on es proveeix el comú del carburant, sense edictes ni acords de junta.
Ja no demano que el fiscal general actuï d’ofici, altra feina tindrà. Però sí que demano que els actuals mandataris comunals actuïn amb un parell de dallonses i portin a la Batllia qui correspongui.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477