Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Microrelats

Un error

Actualitzada 26/05/2016 a les 18:00
    Matthiey Horswill_3ème F Lycée Comte de Foix
Aquest dia, mai l’oblidaré. Estava amb amics a la cantina i em van proposar d’anar a jugar a un lloc molt divertit. Aquest és l’error més gran que he fet en tota la meva vida. Veig un edifici i hi entrem. Em diuen que ja havien estat allà. Però a l’entrada sento una sirena. Diuen que és normal i trenquen la sirena. I continuen avançant i destruint-la. Al final d’un quart d’hora, sortim. I el que veig quedarà gravat en mi tota la meva vida. L’agent de Vall Seguretat fitxant-me i la cara de la meva mare d’una tristesa profunda. I això em va trencar el cor. Totes les nits, veig passar aquesta imatge en els meus somnis...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477