Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Microrelats

Què?

Actualitzada 26/05/2016 a les 18:00
    usergi torres_3ème F Lycée Comte de Foix
Em vaig despertar. Vaig obrir els ulls i vaig veure un terra de parquet. Estava de peu vestit amb la roba d’esquí. Vaig aixecar el cap i vaig veure que estava al bar de les pistes. Una veu, per dar­rere, em va demanar si em trobava bé. Em vaig girar i vaig veure el meu monitor i els meus companys. No sabia què m’estava passant. Què hi feia allà? Sobtadament em va fer mal el cap. Vaig intentar fer memòria: només recordava que havia anat a esquiar, però res més. Un company em va explicar que el monitor ens havia fet esquiar enrere i ens havíem donat un cop al cap. Jo mateix m’havia aixecat i havia anat al bar a descansar. Cap record
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477