Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar

Què dir

Actualitzada 19/05/2016 a les 11:52
Fa unes quantes hores que estic davant del mateix full i encara no sé què escriure. És més complicat del que pot semblar, hi ha tantes coses que em passen pel cap. Podria escriure de tot, però m’agradaria que fos original, diferent, que no expliqués cap història, sentiment o desig. Continuaré escrivint, sense saber què dir, inventant i deixant anar els meus pensaments. Segurament, tu, que estàs llegint això, et demanaràs quin sentit té aquest microrelat. Vaja, és diferent, suposo, i què vols que et digui, no tenia paraules. No em puc allargar gaire, només puc escriure 640 caràcters i les meves aventures no es poden relatar en tan poc espai.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477