Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats
Les estacions de Grandvalira Resorts ja han posat a la venda els forfets de temporada 2023-2024 per als residents a Andorra. Per segon any, l’oferta es basa en tres modalitats de passi: l’Andorra Pass, el forfet de país que inclou l’accés il·limitat a les estacions de Grandvalira, Pal Arinsal i Ordino Arcalís, més de 300 quilòmetres esquiables en total; el Nord Pass, que dona accés a Pal Arinsal i a Ordino Arcalís, i inclou dos dies d’esquí a Grandvalira en el cas del forfet per a residents, i el Mountain Pass, que permet la pràctica dels esports de neu alternatius a l’esquí alpí a les estacions andorranes. Els preus dels abonaments han canviat respecte de l’any passat, que han augmentat prop d’un 5%.
Grandvalira Resorts ha establert un període promocional durant el qual els residents poden adquirir els forfets a un preu més reduït. Aquest període finalitza el 30 de novembre vinent. En primer lloc, l’Andorra Pass tindrà un preu de 418 euros per als clients fidels durant el període promocional, 19 euros més que l’any passat, quan es va vendre per 399. Els nous clients, és a dir, aquells que adquireixin el forfet per primera vegada, el podran comprar a un preu de 440 euros. A partir de l’1 de desembre el preu per als clients fidels serà de 503 euros i per als nous clients, de 530 euros. En segon lloc, el Nord Pass costarà 261 euros per a clients fidels dins el període promocional, 14 euros més que l’any passat. Els nous clients el podran adquirir fins al 30 de novembre a un preu de 275 euros. Després del període promocional, el preu serà de 309 euros per a clients fidels i de 325 per als nous. Finalment, el Mountain Pass és l’únic abonament que manté el preu de la temporada passada, de 150 euros en total. La compra i recàrrega dels passis es podrà dur a terme de moment només en format online i a partir de dilluns 2 d’octubre s’habilitaran diferents punts per poder recollir els suports. El primer serà l’estand de Grandvalira Resorts situat a illa Carlemany i després se n’afegiran més.
Grandvalira, Pal Arinsal i Ordino Arcalís tenen previst obrir des de l’1 de desembre fins al 7 d’abril, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. En total, són 129 dies i 20 caps de setmana. Ara bé, Grandvalira Resorts recorda que els forfets de temporada són vàlids tant per a l’hivern com per als remuntadors operatius l’estiu del 2024, inclosos els del Bike Park de Pal Arinsal. Així mateix, el domini informa que l’Andorra Pass permetrà enguany esquiar a les estacions franceses d’Alpe d’Huez i Les 2 Alpes, juntament amb les destinacions nord-americanes Deer Valley (Utah) i Steamboat (Colorado), i la suïssa Verbier, entre d’altres.
Clar que si, clar.... va dir..
Crec que no estàs ben informat, les muntanyes, com tot en aquesta vida, tenen un propietari, pot ser un particular, o pot ser un Comú ( en el cas d' Andorra ), però tenen un amo. Més respecte per a la propietat privada.
Qui vulgui esquiar, que s'ho pagui de la seva butxaca.
Canòlic va dir..
Esquiar no es una necessitat? doncs l'esquí pertany a un un dels sectors econòmics més importants d'Andorra... i les montanyes no son de les estacions, son de tot el país... així que es pot estalviar la seva falta d'empatia cap a altres companys ciutadans.
Doncs em sembla poc. La cistella de la compra ha pujat molt més.
Respondre
hereu va dir..
Si, si, mentre ho paguis tu amb els teus impostos, perfecte !
Esquiar no és una necessitat , els meus que vagin a la sanitat i a l'educació, mercès.
hereu va dir..
Que maco seria, però amb aquesta colla no hi contaria gaire ..
Govern hauria de fer una llei per què el andorrans puguin esquiar gratuïtament una quantitat mínima de dies al any
Respondre
Clar que si, clar.... va dir..Esquiar no es una necessitat? doncs l'esquí pertany a un un dels sectors econòmics més importants d'Andorra... i les montanyes no son de les estacions, son de tot el país... així que es pot estalviar la seva falta d'empatia cap a altres companys ciutadans.
RespondreLes muntanyes són del país però en algunes zones tenen una concessió que algú paga.
I els telecadires que necessites per remuntar i esquiar a més a més dels altres serveis de seguretat i de lleure de què gaudeixes a pistes no són "del país" i la gent que fa aquesta feina cada dia cobra com tothom per treballar. Per tant això té un preu. Que pot ser més o pot ser menys, però gratuït és obvi que no ho pot ser.
Si vols esquiar gratis ves-te,n a fer una travessa al Coll d,Ordino i ningú et cobrarà res.