x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
transparència

Els secretaris d'Estat que estan al consell de ministres tindran un sou més elevat

Aquests càrrecs cobraran 5.628 euros bruts mensuals, davant dels 5.181,87 dels altres
La graella marca dos salaris diferents per als secretaris d'Estat

La graella marca dos salaris diferents per als secretaris d'Estat

La graella marca dos salaris diferents per als secretaris d'Estat

Actualitzada 08/06/2023 a les 12:07
El portal de transparència del Govern va publicar ahir els salaris dels integrants de l’executiu. El sou més elevat correspon al cap de Govern, Xavier Espot, amb 7.146,16 euros mensuals bruts, mentre que els titulars dels diferents ministeris cobraran 6.075,38 euros.

Pel que fa als secretaris d’Estat, els que formen part del consell de ministres (Relacions amb la Unió Europea; Transició Energètica, Transports i Mobilitat, i Transformació Digital i Telecomunicacions) tindran un salari més elevat: 5.628 euros bruts mensuals. Per la seva banda, els secretaris d’Estat que no formen part del consell de ministres (Igualtat i Participació Ciutadana; Economia, Treball i Habitatge; Empresa, Diversificació Econòmica i Innovació; Educació i Universitats; Afers Financers Internacionals; Justícia i Interior; Afers Socials, i Joventut i Esports) cobraran 5.181,87 euros bruts mensuals. Els següents per ordre descendent a la graella salarial de l’executiu són la cap de gabinet, amb 5.628 euros, la secretària general, amb 5.181,87 euros, i la cap de protocol, també amb 5.181,87 euros.

D’altra banda, el ministeri de Finances tornarà a comptar aquesta legislatura amb Álvaro Garcia Navarro i Meritxell Salvat Perarnau com a càrrecs de relació especial. El jurista espanyol Álvaro Garcia Navarro ha estat contractat com a personal de relació especial del ministre de Finances, Ramon Lladós, adscrit a la secretaria d’Estat d’Afers Financers Internacionals, segons publica el BOPA. L’assessor tindrà una remuneració mensual bruta de 7.957,5 euros, més alta que la del cap de Govern, i que se situa per sota dels 9.361,77 bruts que percebia quan va ser contractat pel mateix ministeri quan el titular era Cesar Marquina. La retribució de Meritxell Salvat Perarnau serà de 4.373,06 euros, i també estarà adscrita a la secretaria d’Estat d’Afers Financers Internacionals.

D’altra banda, el Govern va nomenar ahir Marc Saura Benazet com a secretari d’Estat d’Empresa, Diversificació Econòmica i Innovació. Saura és graduat en economia per la Universitat de Barcelona i ha cursat un màster en Direcció econòmica i financera de l’empresa a la UOC. També es va nomenar Ester Cervós Isern com a secretària d’Estat d’Afers Socials. Cervós ha realitzat diverses formacions a la Universitat d’Andorra de dret urbanístic, d’organització i direcció d’equips i de management operatiu. L’executiu també va aprovar diversos decrets d’estructuració interna d’un total de nou ministeris.
Etiquetes
Veure’n més
19
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts