Constituïdes les comissions legislatives

L'acte ha tingut lloc a les sales de les comissions del Consell General

Formació de les comissions legislativesConsell General

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El síndic general, Carles Ensenyat ha constituït les nou comissions legislatives de la IX Legislatura, durant aquest matí. La constitució ha tingut lloc a les sales de les comissions del Consell General i el síndic ha recordat que s'ha establert el vot ponderat a les comissions i el propòsit de cadascuna d'ellen,

Aquesta legislatura comptarà amb vuit comissions legislatives permanent i les estableix el Reglament del Consell General, mentre la Comissió Legislativa de Seguiment i sostenibilitat de les pensions s'ha creat seguin l'article 46 que permet crear Comissions de Legislatura de caràcter legislatiu o de tipus especial.

La composició de les Comissions Legislatives es divideixen en Justícia, Interior i Afers Institucionals presidida perEscalé(Concòrdia) iRiva(Demòcrates), Política Exterior presidida per Coma (Demòcrates) iBartolomé(Concòrdia). Economia presidida per López (Demòcrates) i Baró (PS), Finances i Pressupost, presidida per DavidMontané(Demòcrates) i perEscalé(Concòrdia). Política Territorial presidida per Casadevall (Concòrdia) i Riba (Demòcrata). La comissió legislativa de Sanitat, presidida per Linares (CC) iSegués(Concòrdia), Afers Socials i Igualtat presidida per Amador (Andorra Endavant) iBenchluch(Demòcrates). Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports presidida per Vela (PS) iMagallon(Demòcrates) i la comissió legislativa de Seguiment i sostenibilitat de les pensions de laCASS, presidida perMartisella(Demòcrates) iMontaner(AE).

tracking