Dia del Medi Ambient

Recollits 1.448 quilos de residus a les estacions

La jornada Muntanyes netes ha aplegat 270 persones per retirar deixalles de totes les pistes de Grandvalira

Residus recollits al sector de Grau RoigGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La jornada de neteja per retirar brossa de les estacions d'esquí que ha organitzat avui Grandvalira Resorts en col·laboració amb Ski Andorra ha recollit 1.448 quilos de residus, segons informa el domini. La iniciativa anomenada Muntanyes netes ha aplegat 270 persones que han participat en l'activitat conjunta a totes les estacions coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

La neteja dels espais esquiables té la finalitat de conscienciar sobre la necessitat de ser respectuosos amb l'entorn, protegint els paisatges naturals i assegurant la sostenibilitat. La jornada ha implicat a voluntaris, amants de la natura i personal de les estacions en la recollida de deixalles dels camins i àrees recreatives dels espais esquiables.

El director general de Grandvalira, Juan Ramón Moreno, ha destacat que "tenir cura del medi ambient és una necessitat més que evident i des de Grandvalira Resorts fa anys que impulsem diverses accions que ens permetin ser més sostenibles amb l'entorn", explica el domini. La jornada de neteja d'avui s'afegeix a la que es fa tradicionalment a l'estiu amb els clubs i federacions d'esquí a totes les pistes.

tracking