Sant Julià de Lòria

Naturland estrena la temporada d'estiu amb una nova oferta de colònies infantils

El parc d’activitats outdoor vol oferir nous productes per continuar diversificant l’oferta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturland estrena la temporada d’estiu amb dues novetats clares: l’oferta de colònies infantils i el nou espai Enbosca’t. Dues noves propostes que busquen seguir diversificant l’oferta de l’espai lauredià tant a la cota 1.600 com a la 2.000 per tal de seguir potenciant el parc d’activitats outdoor que ara fa uns anys va modificar la marca per donar un gir a la situació econòmica de l’espai. “Amb aquesta oferta consolidem la millora del producte; el canvi de la marca va molt més enllà de l’eliminació de dues lletres” ha detallat aquest matí Xabier Ajona, director general de Naturland.

Així,Ajonaha apuntat que l'oferta de colònies aniran destinades a infants de 6 a 12 anys per un període de7dies de convivència. "És el primer any que des deNaturlands'ofereixen colònies d'una setmana, un producte que intenta diferenciar-se de la resta d'ofertes del voltant pel tipus d'activitats que podem oferir" ha remarcat el director general.

Pel que fa a la cota 2.000 metres,Ajonaha detallat la nova atracció 'Enbosca't' busca complementar l'oferta després del tancament del parc d'animals. "Havíem de dinamitzar d'altres maneres la cota2.000 m; havíem de començar a donar-li un contingut més potent" ha destacatAjonaque ha explicat que aquest nou espai serà un circuit en alçada que va pelsarbresamb 21plataformes, 9 tirolines i de més de 500 metres.

Pel que fa a la part econòmicaAjonano ha volgut avançar les xifres concretes deltancamentdel 2022 ni les previsions del 2023, si bé sí que ha avançat que el creixement del parc està superant les expectatives del pla de negoci presentat conjuntament amb el comú. En aquest sentit, el director general ha remarcat que les aportacions de la corporació s'han de mantenir tal com estaven previstes per tal de garantir "que es mantingui el creixement i l'acceleraciódeNaturland". De cara al 2023 el comú de Sant Julià aportarà 300.000 euros, segons ha detallatAjona.

Xabier Ajona, director de Naturland, durant la presentació de la temporada d'estiu

tracking