x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

Les joventuts socialdemòcrates aspiren a arribar a la cinquantena d'afiliats

El coordinador, Tomàs González, afirma que ara hi ha una desena de joves a la JSA
El coordinador de la JSA, Tomàs González.

El coordinador de la JSA, Tomàs González.

El coordinador de la JSA, Tomàs González.

PS
Actualitzada 05/06/2023 a les 12:09
La refundació del Partit Socialdemòcrata també implica recuperar el votant jove. Així ho apunta el coordinador de les Joventuts Socialdemòcrates d’Andorra (JSA), Tomàs González, que destaca que des de l’organització política es vol posar en marxa un conjunt d’activitats per intentar captar els joves “i explicar-los que l’esquerra és l'única via per solucionar els seus problemes”.

González, de 32 anys, va arribar al capdavant de la JSA a inicis de maig després que Maria Nazzaro fes el salt a l’executiva del PS. “El nombre de membres que tenim ara no és el que ens agradaria, ara estem en unes 10 persones i aspirem a poder arribar a les cinquanta”, va remarcar González, que va afegir que “els joves potser no han trobat el suport que necessitaven en els partits o potser no troben la confiança per treballar amb una formació”. En aquest sentit, el coordinador de la JSA va defensar que “les culpes estan compartides perquè molts joves no mostren interès en la política si bé també és veritat que els partits tampoc han sabut connectar amb ells o fer-los partícips”. Sobre l’aparició de Concòrdia, el jove socialdemòcrata va asseverar que el fet que “un grup de joves s’hagi animat a governar el país pot haver fet que molts joves s’hi hagin sentit identificats”. Tanmateix, González va insistir que “al PS tenim gent jove preparada per tirar endavant un Govern; nosaltres hem fet èmfasi en el nostre programa i pot ser el missatge no va acabar d’arribar o no hem sabut transmetre el que volíem”.

Per tot això, el nou màxim responsable de les joventuts socialdemòcrates va detallar que en els propers mesos es vol augmentar la presència de l’organització en la vida pública fent també partícips les comissions de festes de les parròquies per tal “de fer entendre que l’esquerra és la millor opció per als joves; nosaltres volem explicar-ho amb fets i no amb paraules”. “Ara que hem començat un procés de renovació al Partit Socialdemòcrata hem d’aprofitar per guanyar la confiança dels joves i deixar clar que el PS ha tornat” va sentenciar González.
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts