clàssicand

'Jurassic Park' omple el Parc Central

La projecció del film amb l’orquestra en directe agrupa més de sis-centes persones

'Jurassic Park' omple el Parc CentralCLÀSSICAND

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La proposta del Clàssicand d’ahir al vespre va triomfar. Més de 600 persones es van reunir al Parc Central de la capital per gaudir de la projecció d’un clàssic contemporani del cinema com és Jurassic Park. Una sessió que va estar acompanyada per la música en directe de l’orquestra Reino de Aragón que va permetre gaudir del film d’una forma diferent a l’habitual.

La proposta va aconseguir atreure un gran nombre de persones que van poder gaudir de l’espectacle gràcies també al fet que la pluja va respectar l’esdeveniment.

El Clàssicand –festival que finalitzarà el proper 11 de juny– continua amb la seva programació durant aquest dijous 8 amb un recital als jardins de Ràdio Andorra, a Encamp. En aquest cas l’espectacle anirà a càrrec de Valentin Dituk i Maria Nikitin i comptarà amb obres de Puccini, Verdi, Donizetti, Massenet i Offenbach. L’endemà, l’Auditori Nacional, a Ordino, acollirà l’actuació de la mezzosoprano Anita Rachvelishvili, que interpretarà peces de Txaikovski, Verdi o Massenet, entre d’altres, acompanyada al piano de Vincenzo Scalera.

Ja dissabte hi haurà l’espectacle de dansa de la companyia Yoann Bourgeois Art Company, un espectacle que es durà a terme a la cruïlla de l’avinguda Meritxell i el carrer Riberaygua d’Andorra la Vella i que serà d’accés lliure i gratuït per a tot el públic.

L'orquestra Reino de Aragón.

tracking