Treball

El 43% de la plantilla del SAAS vota en les eleccions del comitè d'empresa

La primera jornada de votacions se salda amb la participació de 491 treballadors

Eleccions del comitè d'empresa del SAAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 43% de la plantilla del SAAS ha votat avui en la primera jornada de les eleccions del comitè d'empresa. La xifra correspon a 491 dels 1.114 treballadors que estan cridats a les urnes.Daniel Bonafé, cap de l'àrea de Gestió de Persones, assegurava al matí amb el 30% de participació que era una "bona afluència" de votacions i esperava que se superin les xifres del 2019, quan el 43% de la plantilla va exercir el dret a vot en total.

Els elegits sortiran de les dues candidatures que s'hi presenten, amb quinze integrants cadascuna per la fórmula de llistes obertes. Una de les llistes que opta a presidir el comitè d'empresa és continuista del comitè actual amb integrants com MaiteFlamarique, portaveu del comitè fins ara, i l'altra candidatura està formada per afiliats de l'USdA.

Els treballadors que no han votatencara poden participar demà de les 8 del matí a les 16 hores per dipositar el seu vot a una de les vuit meses electorals, una d'elles ubicada al Cedre. Bonafé concreta que un cop es tanquin les votacions es farà l'escrutini i es faran públics els resultats a última hora del dimarts.

Eleccions del comitè d'empresa del SAAS

tracking