Fira

Andorra Turisme promociona l'oferta per a turisme prèmium

L'Andorra Selected és publicita a Connections Luxury a Barcelona

Establiment catalogat amb el segell Andorra Selected@andorraworld

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'oferta per a turisme prèmium catalogada amb el segell Andorra Selected es promociona per primera vegada a nivell internacional amb la participació d'Andorra Turisme a la fira Connections Luxury a Barcelona. L'entitat destaca que es tracta d'una trobada d'agències d'Europa i els Estats Units especialitzades en turisme d'alta qualitat podran conèixer les propostes del Principat que es detallen en el web andorraselected.com que s'estrena avui, informa en un comunicat.

Andorra Turisme preveu exposar l'oferta prèmiun a fires especialitzades de Marràqueix, Grècia i Canes i farà diferents accions comercials i de màrqueting a Madrid, Londres i París per presentar l'Andorra Selected a diferents Destination Management Companies (DMC). L'entitat també organitzarà viatges al país per a agències del sector i premsa especialitzada en turisme per a alt poder adquisitiu.

L'Andorra Selected aplega 17 empreses que van obtenir el reconeixement prèmium en la primera avaluació que es va fer l'any passat i ara es posa en marxa una segona ronda d'anàlisi d'establiments "després que diversos negocis del país hagin manifestat la voluntat de formar-ne part", indica Andorra Turisme. Un jurat internacional i independent farà una segona ronda d'avaluacions aquest estiu i estudiarà els informes del mistery guests per emetre un veredicte i qualificar els serveis.

Els criteris que es valoren són exclusivitat, singularitat, personalització, reconeixement de marques internacionals, servei en idiomes, l'alta qualitat del producte i l'atenció, les polítiques internes, les auditories i les polítiques de sostenibilitat. El segell reconeix i garanteix la qualitat prèmium de diferents serveis classificats en vuit categories: allotjaments, experiències enogastronòmiques, culturals, de compra, esportives i de lleure, de benestar i bellesa, agències receptives especialitzades i transport i serveis.

tracking