Treball

Vaga diària indefinida dels pilots d'Air Nostrum

Fins al moment l'aturada no ha afectat els vols a Madrid perquè és un recorregut diari i que s'ha de contemplar dins els serveis mínims

Un dels vols que Air Nostrum opera a l'aeroport d'Andorra-la Seu.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sindicat de pilotsSeplaconvoca una vaga diària indefinida dels pilots d'IberiaRegionalAirNostrum. Els treballadors van iniciar el 27 de febrer una aturada indefinida els dilluns i divendres i ara, després que la direcció empresarial hagi "refusat buscar una solució al conflicte laboral", han decidit allargar-la acada diade la setmana. Fins al moment l'aturada no ha afectat els vols de la Seu d'Urgell a Madrid en tractar-se d'un recorregut que s'ha de contemplar dins dels serveis mínims que s'acordin.

En referència a l'ampliació dels dies de vaga, Seplaassegura en comunicat d'empresa que l'aerolínia ha programat el nombre "mínim de reunions de l'empresa amb pilots des que va començar la vaga indefinida" i lamenten que "la conseqüència de la imposició abusiva actual dels serveis mínims per part del govern sigui ladesnaturalitzaciódel dret a la vaga". Així, el sindicat recorda que la fiscalia de l'Audiència Nacional ha donat la raó als pilots en la impugnació dels serveis mínims fixats pel ministeri de transports espanyol.

tracking