tecnologia

Servei d'alertes de ciberseguretat dirigit a l'empresa

L’Agència Nacional posa a disposició del sector empresarial una eina d’informació

El nou servei vol ajudar les empreses a protegir-se.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Agència Nacional de Ciberseguretat d’Andorra ofereix un nou servei dirigit a empreses i entitats per tal que puguin rebre diàriament les alertes sobre vulnerabilitats específiques de les seves infraestructures i programari, i de forma personalitzada.

Es tracta, segons especifica l’ens, d’un servei gratuït i via subscripció, amb la qual cosa qui hi estigui interessat només ha de fer la petició a l’organisme. L’activació es pot fer a través de la pàgina web de l’Agència www.anc.ad i en l’apartat serveis. Un cop l’empresa o institució hagi fet la petició rebrà a través del correu electrònic les alertes que li concerneixin a diari. L’objectiu és que els demandants del servei disposin de tota la informació perquè puguin activar els mecanismes de protecció que s’escaiguin.

De fet, l’Agència ja actualitza diàriament a través de la seva pàgina web tot d’avisos que inclouen vulnerabilitats que afecten la tecnologia, campanyes massives de pesca per correu electrònic o algun altre tipus de programari maliciós, robatoris d’identitat o fuites de dades. “Et mantenim al dia sobre les principals amenaces perquè puguis prevenir atacs i protegir-te en cas de patir-ne algun. Actua abans que ho facin els ciberdelinqüents”, informa l’organisme. Per exemple, ahir es publicaven fins a cinc avisos en l’apartat d’alertes del portal web.

tracking