nomenaments

Molné ratifica els directors dels cossos especials i de Protecció Civil

L’únic relleu a Interior és a la direcció, que ocuparà Sonia Maria Pérez Corchero

Miquel Àngel Barbolla, Jordi Farré i Miquel Àngel Garcia Val.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El canvi de titular de la cartera de Justícia i Interior no ha suposat alteracions a les cúpules dels cossos especials i tampoc de Protecció Civil excepte pel fet que la jubilació de Jordi Moreno ha implicat un relleu al capdavant de la policia amb l’ascens de Bruno Lasne des d’una direcció adjunta al càrrec de màxima responsabilitat del cos. El BOPA publicava ahir la ratificació per part de la ministra Ester Molné de Miquel Àngel Barbolla a la direcció adjunta del servei d’ordre –el que no ha trascendit és si es buscarà relleu per a l’altra direcció adjunta que ha deixat vacant Lasne– i la de les direccions de bombers i institucions penitenciàries. Així, Jordi Farré i Jaume Sánchez Moro seguiran sent els caps del cos antiïncendis i de salvament com a director i director adjunt, respectivament; i Miquel Àngel Garcia Val i Carles Oferil Preciado dirigiran el centre penitenciari en qualitat de director el primer i de director adjunt el segon. Cristian Pons es manté com a màxim responsable de Protecció Civil i Gestió d’Emergències i Jesús Guardiet manté la direcció del departament d’Immigració.

L’únic canvi és al capdavant de la direcció del departament de Justícia i Interior. Sonia Maria Pérez Corchero ocuparà el càrrec en substitució de Cristina Roca Mir. Pérez Corchero ja estava lligada al ministeri com a advocada.

ASSESSORA DE SALUT

El BOPA també va fer pública ahir la renovació de Cristina Vilanova Serrano en el càrrec d’assessora tècnica del ministeri de Salut com a personal de relació especial. Vilanova, que ja exercia com a assessora de Salut la legislatura passada juntament amb Josep Romagosa Massana i Cristina Santarrosa Mateo, rebrà un salari mensual brut de 4.028,65 euros, segons detallava el decret publicat al butlletí oficial.

tracking