x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
pla de carrera

El SAAS apuja el sou un 5% a mig miler de treballadors pel pla de carrera

La mesura pactada al conveni col·lectiu s’ha fet efectiva al maig i costarà 600.000 euros
Perceben la pujada els treballadors que compleixen els requisits de formació i experiència.

Perceben la pujada els treballadors que compleixen els requisits de formació i experiència.

Perceben la pujada els treballadors que compleixen els requisits de formació i experiència.

Arxiu
Actualitzada 01/06/2023 a les 12:42
Mig miler de treballadors del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ja es beneficien de l’augment salarial del 5% previst al conveni col·lectiu per als integrants de la plantilla que complissin amb el pla de carrera. Aquest mes de maig, els empleats han percebut l’augment corresponent però amb caràcter retroactiu des de l’octubre, quan es va validar el conveni col·lectiu. Han sumat, doncs, el 5% corresponent a les nòmines de l’octubre al desembre del 2022 i del gener al maig del 2023. A partir d’aquest mes de juny, el pagament ja es regularitza. L’increment salarial suposa 600.000 euros anuals en el pressupost del SAAS d’aquest exercici. Si el pagament no s’ha formalitzat fins a set mesos després de l’aprovació del conveni, és perquè s’ha hagut de fer el procés de comprovació de qui complia amb els requisits “de formació i experiència per tal de passar de nivell professional”. El SAAS compta amb una plantilla d’uns 1.100 treballadors.

La reactivació del pla de carrera –que ha estat congelat la darrera dècada– és la millora econòmica més rellevant del conveni col·lectiu pactat entre la direcció i el comitè d’empresa. Des del SAAS van destacar, sobre la mesura, que “la represa del pla de carrera és molt rellevant ja que permet reconèixer als treballadors el seu esforç i implicació en el seu desenvolupament professional. A més, incentiva la formació continuada, elements clau per aconseguir l’excel·lència en l’atenció als nostres usuaris i usuàries”.

ELECCIONS
La plantilla escollirà la setmana vinent la nova composició del comitè d’empresa. La direcció va trametre ahir la nota informativa als treballadors sobre la logística dels comicis i també paperetes per exercir el dret a vot en format digital per imprimir-les. Es podrà votar durant dilluns i dimarts a les meses electorals que s’instal·laran a la sala d’actes de l’hospital i a El Cedre. A les paperetes els treballadors hauran de marcar les onze persones que volen que componguin l’organisme més quatre suplents. Malgrat que hi ha dues candidatures, el format d’elecció és el de llistes obertes, així que els votants poden elegir indistintament membres de les dues llistes. Qui no pugui votar cap dels dos dies pot lliurar amb antelació la papereta a les presidències de les meses electorals.
Etiquetes
  • #4 Descontrol total
    (01/06/23 14:33)

    Molts ministres als Consells
    Molt i mes descontrol
    Molt amateurs …

    Respondre
  • #3 repiso
    (01/06/23 09:07)

    a veure si ara a urgències atenen amb menys mala llet...a veure si els traumatòlegs no fan aberracions quan es tracta d'un problema de mans, etc...

    Respondre
  • #2 Jajaja
    (01/06/23 08:10)

    A posar-se medalla, son 5 % d'una prima de 121 euros, feu el calcul!

    Respondre
  • #1 QM
    (01/06/23 07:52)

    Bravo s'ho mereixen, bé

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts