TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El centre de recuperació de la fauna es trasllada a Canillo

La infraestructura serà més moderna i funcional pel benestar dels animals

Bestioletes, la fauna autòctona en el seu hàbitat natural

Bestioletes, la fauna autòctona en el seu hàbitat natural

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha declarat avui en el Consell de Ministres projecte d'interès nacional (PIN) al Centre de recuperació de la fauna d'Andorra a Molleres, que s'ubicarà a la parròquia de Canillo. L'actual ubicació del centre es troba en un terreny situat davant de la caserna de bombers de Santa Coloma, que no es troba en la millor situació, ja que està situat a prop del centre urbà on hi ha molt moviment de vehicles i el Govern creu que els animals poden estressar-se. Per aquest motiu, es considera que aquesta nova ubicació a prop del pont de Molleres al peu de Racons a Canillo serà una bona localització i una infraestructura més moderna i funcional alhora que també impulsi i garanteix el millor benestar dels animals que s'hi troben.

El trasllat es durà a terme durant aquest any i afectarà uns 600 metres quadrats. Per ara s'hi preveu una construcció quadrangular de 9,1 metres al costat d'una planta, amb les sales i equipament necessaris per a la cura dels animals com intervencions quirúrgiques.

tracking