x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Seguretat Social

Josep Escoriza és el candidat a director de la CASS

Joaquima Sol deixa el càrrec per jubilació a finals de juny
Josep Escoriza serà el nou director de la CASS

Josep Escoriza serà el nou director de la CASS

Josep Escoriza serà el nou director de la CASS

Linkedin
Actualitzada 26/05/2023 a les 13:12
Josep Escoriza és el principal candidat per ocupar el càrrec de director de la CASS que deixa Joaquima Sol per jubilació. El consell d'administració de la Seguretat Social celebrarà dimarts una reunió on s'escollirà el nou director i es busca el màxim consens entre tots els representants al consell per rellevar Sol.

La directora de la CASS porta 19 anys al càrrec i es jubila el 30 de juny després de donar temps a la parapública per completar el procés de selecció. La previsió és que Joaquima Sol i el nou director puguin conviure a la feina durant tot el juny per fer el relleu de manera ordenada, i si cal Sol estarà disponible per col·laborar amb la nova direcció quan faci falta.

Escoriza és vocal de l'Autoritat Financera Andorrana (AFA) i ha estat managing director d'enginyeria i desenvolupament de l'empresa NiceFruits on ha liderat la implementació de projectes en altres llocs del món. Fa uns mesos va deixar el càrrec per un canvi d'estratègia dels nous inversors.

El candidat a nou director de la CASS té 54 anys i és enginyer de camins, canals i ports i analista financer europeu (CEFA). Ha treballat durant 20 anys a Crèdit Andorrà, com a director d'organització i responsable del canvi de plataforma tecnològica de l'entitat bancària. 

Escoriza deixarà el càrrec a l'AFA si és nomenat director de la CASS perquè tot i no existir cap incompatibilitat en mantenir-lo la responsabilitat a la Seguretat Social demana dedicació plena i si es manté l'estructura actual el Fons de Reserva de Jubilació de la parapública ja té un membre nomenat per l'AFA.
Etiquetes
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts