Escalé es presenta a cap de Govern amb el suport del PS

L'acord de Concòrdia i els socialdemòcrates per a la investidura dona llibertat de vot als consellers

Cerni Escalé i Judith Salazar en la compareixença d'aquesta tarda al ConsellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cerni Escalé es presenta a la investidura a cap de Govern en la sessió que es celebrarà dimarts i dimecres de la setmana vinent al Consell General. El candidat de Concòrdia compta amb el suport dels tres consellers del PS que s'han sumat als cinc representants del partit d'Escalé per fer possible optar a la investidura, tot i que l'acord dona llibertat de vot als socialdemòcrates. La sessió es preveia inicialment per investir cap de Govern Xavier Espot després de la victòria per majoria absoluta en les eleccions del 2 d'abril i ara hi haurà també la intervenció d'Escalé.

El cap de llista de Concòrdia a les generals ha decidit presentar-se perquè vol contrastar idees i models de país i considera que ha de ser el primer grup de l'oposició qui ho lideri. La llei fixa que per optar a la investidura és necessari tenir el suport d'una cinquena part del Consell General, el que representa 5,6 consellers, i Concòrdia només té cinc parlamentaris però el PS es va oferir a donar-li suport perquè pugui fer el discurs d'investidura a cap de Govern. La formació d'Escalé també es va posar en contacte amb Andorra Endavant que no es va afegir a la iniciativa.

Cerni Escalé, per Concòrdia, i Judith Salazar, en representació del PS, han compareixut aquesta tarda a les 17.45 hores en roda de premsa per explicar la investidura d'Escalé.

tracking