x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Espot veu “factible” la majoria absoluta

El demòcrata defensa que manté les expectatives perquè la campanya “ha anat a més”
Xavier Espot, ahir a Ordino.

Xavier Espot, ahir a Ordino.

Xavier Espot, ahir a Ordino.

da
Actualitzada 01/04/2023 a les 06:12
Xavier Espot creu que la majoria absoluta a la qual aspirava a l’inici de la campanya electoral “és factible”. Així ho va defensar ahir el candidat de Demòcrates des d’Ordino, on va asseverar que la campanya electoral “ha estat en positiu, ja que hem pogut fer una bona campanya amb molta proximitat als ciutadans”. En aquest sentit, però, Espot va asseverar que li quedava una sensació “agredolça” després de la situació que es va produir dijous amb l’aparició d’un pamflet anònim que carregava contra el demòcrata. Així i tot, va asseverar que “tret de moments puntuals, des de l’oposició la campanya ha estat neta i positiva”, si bé va afegir que “m’ha disgustat, crec que he aguantat i ara el que hem d’esperar és que diumenge sigui una festa democràtica i si ens pot conduir a la revàlida serà la culminació de tot plegat”.

Més enllà d’aquesta qüestió, Espot va assegurar en el seu balanç final de la campanya electoral que “la mobilització dels nostres simpatitzants ha estat espectacular; durant la campanya hem anat a més”.

Llei de l'aigua
A banda de la valoració de la campanya, Espot ahir també va aprofitar per destacar una darrera proposta en matèria de sostenibilitat. Així, el candidat taronja va exposar la necessitat de la creació d’una llei de l’aigua per definir clarament les competències en aquesta matèria entre Govern i comuns davant una possible situació d’escassetat d’aigua. A més, Espot va insistir en la intenció de seguir apostant per la transició energètica i l’aposta per la sobirania energètica, un fet que, segons ell, es podrà garantir gràcies al manteniment de FEDA, ja preacordat amb la Unió Europea. Espot també es va referir a la qüestió del creixement urbanístic i a la Llei de sostenibilitat aprovada al tram final de legislatura asseverant que “la propera legislatura ha de ser on s’implementi tot plegat i promoure un creixement urbanístic més ordenat”.
Etiquetes
Veure’n més
49
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts