Concòrdia busca “el màxim de força” al Consell General

El número 1 de la llista nacional, Cerni Escalé, considera que és beneficiós que entrin “veus noves” a les institucions públiques

Concòrdia va tancar la campanya amb un acte lúdic i familiar al Prat del Roure.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“La lectura que fa Concòrdia sobre la campanya és molt bona. Hem apostat per una campanya neta, centrada en idees de país, com millorar Andorra i pensant en totes les persones que viuen al país, incorporant també els vessants del territori.” D’aquesta manera va valorar el cap de la llista nacional de Concòrdia a les eleccions generals vinents, Cerni Escalé, la campanya electoral, indicant que “tenim ganes d’entrar al Consell General amb el màxim de força possible, per tant, de defensar les nostres idees. D’aquesta manera, si podem tenir més consellers, això vol dir un altaveu més fort a l’hora d’influir en l’acció del Govern”.

Escalé considera que les tres candidatures territorials amb què es presenta Concòrdia (Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria) són molt “competitives”, raó per la qual preveu un bon resultat a totes elles, però va rebutjar referir-se a un nombre concret de consellers amb què el partit estaria satisfet d’entrar al Consell General, assenyalant que “el resultat que determinin els electors serà el correcte”. A més, Escalé va afirmar que “tenim moltes ganes de saber què pensa la població andorrana sobre nosaltres”. El líder de Concòrdia va apel·lar a tots aquells ciutadans que estan pel canvi afirmant que “per trobar solucions als problemes del país necessiten perspectives diferents de les que han creat aquests problemes”. En aquest sentit, Escalé creu que és bo que entrin “veus noves” al Consell General i a les institucions públiques, “per defensar propostes diferents a les que hem sentit fins ara i que ens han portat a la situació actual”.

Concòrdia va tancar ahir la campanya electoral amb un acte públic i familiar al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany per fomentar l’esperit de comunitat. Escalé va animar la població a participar “en la festa de la democràcia” demà. “Volem mobilitzar l’abstenció, considerem que el fet que voti més gent afavoreix tots els partits i el moviment democràtic”, va indicar.

Per la seva banda, el cap de llista per Andorra la Vella, Martí Alay, va afirmar que “la parròquia està més discutida del que la gent pensa i nosaltres portem un projecte polític en el qual creiem, amb projectes de país”.

tracking