TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Acció continuarà treballant “sigui quin sigui el resultat”

Judith Pallarés, líder d'Acció.l. q.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Judith Pallarés, la candidata a cap de Govern d’Acció, va garantir ahir al matí que la formació continuarà treballant “sigui quin sigui el resultat de diumenge”, ja que el seu principal objectiu és tenir continuïtat i fer realitat la seva voluntat política. Pallarés va explicar que durant aquestes dues setmanes de campanya electoral s’han esforçat al màxim perquè la ciutadania conegui Acció, que va definir com un nou projecte polític que vol ser decisiu a l’hora de marcar l’agenda política. La cap de la llista nacional espera que aquest esforç tingui el seu efecte el 2 d’abril a les urnes.

Acció va iniciar la campanya electoral parlant d’habitatge i així la finalitza. Pallarés va reivindicar que la qüestió de l’habitatge ha de ser “la prioritat la propera legislatura” i que “s’han de considerar totes les propostes sense desmerèixer-ne cap”. “Hem de trobar els acords necessaris perquè des del Consell General s’inverteixi des del minut 1 a prendre les decisions més adients”, va reivindicar, tot afegint que “ja fem tard”.

La líder d’Acció va remarcar la importància de disposar d’un registre de la propietat que doni informació en relació amb els habitatges buits i les segones residències, així com de mantenir les moratòries en els habitatges turístics. En la mateixa línia, va explicar que s’ha d’avançar en una inversió publicoprivada que permeti rehabilitar les edificacions i acabar les que ja estan començades, perquè aquestes serviran en un futur per posar-les “a disposició de la ciutadania a un preu assequible”. “Esperem que Acció pugui disposar d’un espai al Consell General per poder treballar en tot això”, va concloure Pallarés.

tracking