x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Mor un turista en l'accident d'un conductor begut a Canillo

L'arrestat ha estat donat d'alta de l'hospital i es troba arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra la vida humana independent i contra la seguretat col·lectiva
Lloc on s'ha produït el sinistre

Lloc on s'ha produït el sinistre

Lloc on s'ha produït el sinistre

Natàlia Bonjoch
Actualitzada 31/03/2023 a les 20:00
Un accident s'ha cobrat aquesta matinada la vida d'un turista britànic de 39 anys. La víctima viatjava de copilot en un vehicle on viatjaven tres persones. El conductor ha estat detingut per donar positiu en la prova d'alcoholèmia amb una taxa d'1,52 grams i també en la prova de tòxics, segons ha fet públic el cos de seguretat.

Els fets s'han produït cap a les dues de la matinada a la carretera general 2 a l'Aldosa de Canillo, a l’altura del punt quilomètric 12,500, segons ha informat la policia. El turisme, un Mercedes C300, de lloguer i amb matrícula francesa, estava ocupat per tres no residents al país de nacionalitat anglesa i hauria col·lidit contra la roca del lateral de la carretera. Els bombers han estat els primers a rebre l'avís a les 2.05 hores via eCall des d'Alemanya i s'han traslladat ràpidament al lloc dels fets, segons ha indicat el cap de guàrdia, juntament amb una ambulàcia de suport vital avançat. Els efectius del SUM han fet les maniobres de reanimació al copilot, però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

El conductor britànic, de 38 anys, ha estat ingressat a l'hospital per tractar-se de les ferides que ha patit i a la tarda ja havia estat donat d'alta i traslladat al despatx policial com a presumpte autor d’un delicte contra la vida humana independent i contra la seguretat col·lectiva. L'altre passatger del vehicle també ha estat donat d'alta. 
Etiquetes
  • #8 Ruc
    (31/03/23 23:07)

  • #7 Cenizo
    (31/03/23 18:48)

    Turisme low cost va dir..
    Turisme low cost. Tots els teus comentaris en clau positiva cansen, i a més ni saps del que parles.

    Respondre
  • #6 Turisme low cost
    (31/03/23 16:30)

    Turisme de qualitat, festivals musicals, alcohol barat y un peu de pistes sense allotjaments, excepte un hotel.
    Que puede salir mal.

    Respondre
  • #5 Pedro
    (31/03/23 15:16)

    Una vegada la meva parella vomoa anar de Festa sense mi , perque jo treballaba. Obviament li vaig dir que no te que demanarme res, pero que si tornaba amb amics que condueixi algú no begut, sino en taxi. Que després passen coses

    Respondre
  • #4 Gemma
    (31/03/23 14:31)

    El problema és que hi hagi gent disposada a anar de passatger en un vehicle on el conductor està begut i drogat. No és només que tu no condueixis si no estàs en plenes facultats per fer-ho, és saber dir que no quan la persona que ha de conduir el cotxe saps que no ho pot fer en condicions. I és agafar un taxi si cal.
    I això és algo que s'ha d'inculcar molt també en la gent jove, que comencen a sortir amb cotxe propi per primer cop o que algú del seu grupet ja té cotxe i tots pugen a dins sense pensar-s'ho gaire.
    Aquests pobres eren tots adults pel que sembla. Una llàstima una desgràcia així amb algú tan jove. EPD

    Respondre
  • #3 Powerranger
    (31/03/23 13:08)

    Jo mateixa va dir..
    clar, perque tothom sap que en els festivals t'obliguen a beure... i despres t'obliguen a conduir mamat...
    A Andorra hem tingut molts accidents mortals amb gent torrada i no teniem festivalss. El problema es del qui condueix torrat no t enganyiss

    Respondre
  • #2 Jo mateixa
    (31/03/23 12:13)

    Quina pena, però això només es el principi ja veurem q passarà el cap de setmana amb el festival… 

    Respondre
  • #1 Inconsciència
    (31/03/23 09:18)

    Que en pau descansi la persona morta... Cada cop hi ha més i més accidents amb alcoholèmia, no entenc perquè cap pais europeu adopta mesures com hi ha als païssos balcànics. A païssos com Bulgaria o Romania la tasa d'alcohol ha de ser 0. Si es supera ni que sigui per 0.01 et retiren el carnet X messos. No crec que el problema es solucioni però al menys disminuirem la inconsciència de la població, sigui resident o no.

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts