x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

López alerta que votar Concòrdia pot portar a la continuïtat de DA

El cap de llista de PS SDP + apel·la al vot útil i al “perill” de fer confiança a les noves formacions
L'acte final de campanya de PS SDP +, ahir.

L'acte final de campanya de PS SDP +, ahir.

L'acte final de campanya de PS SDP +, ahir.

Fernando Galindo
López pujant a l'escenari del teatre Comunal de la capital aplaudit pels candidats.

López pujant a l'escenari del teatre Comunal de la capital aplaudit pels candidats.

López pujant a l'escenari del teatre Comunal de la capital aplaudit pels candidats.

Fernando Galindo
Actualitzada 30/03/2023 a les 11:06
“Apel·lem al vot útil i alertem del risc de votar les noves formacions, perquè el seu programa encara està una mica per madurar i perquè pot portar a la continuïtat de DA.” Amb aquestes paraules va finalitzar ahir el seu discurs el candidat de PS SDP +, Pere López, en l’acte de cloenda de la campanya electoral, al qual van assistir un centenar de persones entre els candidats i els assistents. La candidatura es va erigir com l’única opció pel canvi i va carregar contra les polítiques de Xavier Espot. “Cada cop més gent veu on ens ha portat el model de DA i Liberals”, va afirmar López, assegurant que “ens han deixat un país per a rics, de residències secundàries, i a més ho han fet de manera absolutament voluntària”. Al seu parer, “aquesta ha estat la seva política de creixement i han fet tot el possible per impulsar que els projectes especuladors tiressin endavant”. “Qui està defensat el dret a l’habitatge, als salaris dignes i apujar les pensions més baixes som nosaltres”, va reivindicar. En aquest sentit, va remarcar que “saben que només nosaltres podem guanyar aquestes eleccions i estan molt nerviosos i ho demostra que van a remolc de les nostres declaracions i propostes”. “Aquestes eleccions van de continuïtat o de canvi, de DA o de nosaltres”, va insistir.

A l’acte també van intervenir els candidats territorials de la capital, Quim Miró i Marian Sanchiz, i els números 4 i 5 de la llista nacional i alhora els candidats més joves, Pere Baró i Laia Moliné. Tots van apel·lar a la necessitat de canvi després de 12 anys de Demòcrates al Govern. “No sé si classificar les promeses de DA de campanya electoral o de cinema fantàstic”, va ironitzar Sanchiz, que va carregar contra Espot i Marsol afirmant que moltes de les problemàtiques que centren la campanya s’haurien pogut solucionar durant els darrers quatre anys quan ells governaven. “Fa anys que tenen el poder i ara donen excuses de mal pagador”, va indicar, posant d’exemple qüestions com la despenalització de l’avortament, les pensions, el multifuncional o les segones residències. “Prometre de nou el que ja van prometre i no han fet en quatre anys és un insult a la ciutadania i una manca de respecte al país”, va deixar clar.

Miró també va criticar la gestió demòcrata i va recordar que “ens queden dos dies de campanya per acabar d’explicar a la gent que aquest desastre no és culpa nostra i per explicar les nostres solucions”. “DA ens ha governat 12 anys i ara ens recorden que tenim problemes greus com els de l’habitatge”, va asseverar. “Hem de fer un últim esforç, la gent ens ho agrairà, perquè farem d’aquest país un lloc per viure-hi millor i no deixar ningú enrere”, va concloure Miró.

Les intervencions dels més joves, Baró i Moliné, van servir per exposar, a títol més personal, la situació que viuen els joves i també van demanar “un canvi” perquè “el model de DA condemna el nostre futur, descapitalitza Andorra i els ciutadans i si seguim així patirem de veritat”, va opinar el número 4 de la llista nacional. “La proposa de PS SDP + arriba per fer el que l’Estat hauria d’haver fet tots aquests anys”, va reivindicar Moliné, molt aplaudida pel públic de la sala.
Etiquetes
Veure’n més
31
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts