Espot anuncia accions contra les persones i mitjans que han difamat Andorra

El cap de Govern en funcions i candidat de DA remarca que el Principat és "un país de persones honestes, treballadores i solidàries"

Espot anuncia accions contra les difamacions a Andorra

Espot anuncia accions contra les difamacions a Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavier Espot, cap de llista de Demòcrates i cap de Govern en funcions, ha anunciat que a partir del dilluns, l'endemà de les eleccions, "emprendran totes les accions" escaients contra les persones i els mitjans de comunicació que han difamat contra Andorra i la seva persona. La reacció d'Espot arriba després de la publicació d'un pamflet avui i pels programes que s'han fet a un canal de televisió català. I ha destacat que es farà després de les eleccionsper poder explicar el projecte demòcrata i explicar els temes importants i reptes que ha d'afrontar el país i "és d'això que hem de parlar", perquè "Andorra vol votar sense coaccions,sense mentides i sense campanyes brutes", ha defensat i s'ha mostrat convençut "que així serà".

En un vídeo difós a les xarxes socials, el candidat demòcrata ha lamentat les "acusacions" i "mentides" que s'han dit, com que Andorra "és un país de narcotraficants", entre d'altres difamacions, i ha refermat que "és un país de persones honestes, treballadores, solidàries" que "no mereixen que se les ataqui d'aquesta manera". Espot exigeix "respecte als ciutadans i al país" i s'ha compromès a "no deixar que aquestes acusacions contaminin la nostra democràcia". Espot ha assegurat quefins eldia 3 d'abril escontinuaràcentrant en la campanya electoral i que passades les eleccions "desmuntaré totes i cada una de les acusacions".

tracking