x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Acció promourà que els llogaters puguin tenir mascotes

La candidatura per la Massana proposa establir com a obligació la contractació d'una assegurança per possibles desperfectes causats pels animals
Rebeca Roger i Josep Fusté, candidats d'ACCIÓ + Independents

Rebeca Roger i Josep Fusté, candidats d'ACCIÓ + Independents

Rebeca Roger i Josep Fusté, candidats d'ACCIÓ + Independents

Acció
Actualitzada 30/03/2023 a les 18:30
Acció + Independents la Massana promourà que els llogaters amb mascotes no tinguin complicacions per accedir a un habitatge de lloguer. La candidata per la parroquial Rebeca Roger ha explicat que entre les mesures que proposen és que l'arrendatari que tingui mascotes tindrà l'obligació de contractar una assegurança "que contempli possibles desperfectes que causin els animals al pis". Roger considera que aquesta decisió facilitarà l'accés a l'habitatge de les persones amb animals, "ja que els arrendadors tindran la certesa que recuperaran l'immoble en òptimes condicions". 

D'altra banda, Acció ha defensat avui l'acord d'associació amb la Unió Europea i ha concretat que el ratificaran amb un referèndum vinculant. La número 2 de la llista nacional, Noelia Souque, ha destacat que l'acord serà "una eina de diversificació per a les nostres empreses per desenvolupar el seu negoci amb altres països de la Unió". Tanmateix, opina que l'acord permetrà millorar la col·laboració amb els països de la UE i "poder accedir a programes d'innovació, infraestructures i cooperació". Pel que fa a la ratificació de l'acord, Souque ha assegurat que "serà el poble andorrà qui tingui l'última paraula amb un referèndum vinculant" i ha afegit que "veu molt difícil" que l'acord es pugui tancar durant la presidència espanyola de la Unió Europea, que ostentarà durant el segon semestre de 2023.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts