x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Espot defensa que amb la UE han de negociar "aquells que tenen la major capacitació"

El candidat de DA assevera que "no és el moment de fer experiments, és el moment que aquesta negociació la continuï pilotant aquells que tenen la major capacitació"
Espot en l'acte electoral d'aquest matí davant de Govern

Espot en l'acte electoral d'aquest matí davant de Govern

Espot en l'acte electoral d'aquest matí davant de Govern

M.R.
Actualitzada 29/03/2023 a les 12:31
Xavier Espot ha demanat aquest matí davant de l'edifici administratiu de Govern que la negociació  amb la Unió Europea l'ha de seguir liderant "el mateix grup de persones" perquè considera que la Comissió Europea "confia en el seu interlocutor, que som nosaltres". Així Espot ha remarcat que "ho dic des de la humilitat, però som els més capacitats" i ha reivindicat la necessitat de culminar una negociació que "acabarà en un bon acord per Andorra".

El candidat de DA ha defensat que "aquest acord, en el cas que acabi favorablement, determinarà la prosperitat econòmica del nostre país durant molts anys" si bé ha deixat clar que no hi ha cap pressa per culminar la negociació. "Es vol confondre l'opinió pública per part d'alguns partits, creiem que hi ha una finestra d'oportunitat amb l'actual comissió i quan el consell de la comissió estigui presidit per Espanya, un fet que pot fer que puguem culminar un molt bon acord per Andorra, ara bé per nosaltres no és una qüestió innegociable si al final necessitem un any més per aconseguir un millor acord no tindrem cap mena d'inconvenient; estem negociant des del 2015 no pensem que haguem d'anar depresa si això compromet l'obtenció d'un bon acord" ha asseverat Espot.

A més, el candidat a la reelecció ha posat en valor els acords que ja s'han aconseguit en matèries com el tabac o FEDA i ha demanat als partits que no instrumentalitzin les negociacions amb la UE. "La instrumentalització que fan els partits perquè per un coartat ens diuen: no sou transparents i heu de dir a la gent les coses com són, quan diem que compte que un no a l'acord podria posar en risc l'acord duaner resulta que fem alarmisme; arriba un moment que no sabem com encarar el debat i prefereixo encarar-lo des d'una vessant positiva" ha sentenciat Espot que ha deixat clar que "no és el moment de fer experiments, és el moment que aquesta negociació continuï pilotant aquesta negociació".
Etiquetes
  • #17 Els mes capacitats
    (30/03/23 02:04)

    Si no en saben
    No tenen capacitat
    No coneixen la economia real ni els seus sectors d'activitat
    I no han negociar en la seva vida ni el sou!!!!

    Respondre
  • #16 Doncs ...cap a casa i manca gent!
    (29/03/23 23:09)

    Doncs , lo dit ...cap a cada que hi manca gent!!! Quin pufo més gris!

    Respondre
  • #15 Josep
    (29/03/23 21:20)

    Està clar que un veterinari de DA és el més preparat per negociar amb la UE. Saber de dret internacional no té cap mena d'importància en aquest tema.

    Respondre
  • #14 Bye Andorra
    (29/03/23 18:26)

    Els aprenents de bruixot estan ultimant la venda del país i lliurant les claus de la nostra sobirània, Andorra és un camp de proves del model d'Estat corporativista que s'imposa a Europa.

    Respondre
  • #13 Amb el vostre CV no crec que tingueu de anar a negociar res , millor quiets
    (29/03/23 17:41)

    Dir que sols ells són els que estan capacitats per aquesta negociació és casi un burla, veien com està el país potes en l'aire després de 12 anys qualsevol ximple segur que ho fa millor que ells. País sense planificar absolutament res, construcció descontrolada, habitatge intocable, treball sols per sudamericans a meitat de preu molts il·legals, comerç desfasat i completament caduc, economía més que obsoleta , turisme mortadela, futur per els joves menys zero i per els menys joves una soga al coll, TOTAL AMB AQUETS RESULTATS MILLOR QUE NO ANEU A NEGOCIA ABSOLUTAMENT RES, EL RESULTAT PER EL 90 PER CENT DE LA POBLACIO A SIGUT 12 ANYS ACUMULANT MISERIA I RES MES

    Respondre
  • #12 Jes
    (29/03/23 16:59)

    El veterinari... está clarissim

    Respondre
  • #11 Gemma
    (29/03/23 16:21)

    Amb la UE no ha de negociar ningú si primer els andorrans no voten en un referèndum si volen entrar o no a la UE. Si surt que sí, endavant i que negociï les condicions el Govern en funcions.
    Però aquests, amb l'excusa de que són els Governs dels millors han començat la casa per la teulada. No es tracta d'estar capacitat o no, es tracta de preguntar primer si la ciutadania hi està d'acord o no.

    Respondre
  • #10 raul
    (29/03/23 16:18)

    Ho diu pel Biòleg, Màster en relacions internacionals i una dilatada carrera de diplomàtic .....

    Respondre
  • #9 El Club
    (29/03/23 16:01)

    Nens mimats que s'enfaden quan se'ls hi porta la contrària.

    Respondre
  • #8 Oportunitats
    (29/03/23 15:56)

    Busco per comprar locals baratos a avda carlemany teniu alguna info

    Respondre
Veure’n més
17
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts