El PS defensa el traçat inicial de la desviació de la Massana

Els candidats afirmen que si tira endavant el nou projecte s'haurà de fer la infraestructura dues vegades

Pere Mas i Jean Michel Armengol en un acte de campanya avuiPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els membres de la llista territorial de PS+X'Ordino demanen que es faci la desviació de la Massana amb el projecte que es va dissenyar inicialment perquè "si ara fem el pla B ens gastarem els diners en aquest i després, més endavant, farem el pla A, amb la qual cosa ho farem dues vegades", ha assegurat Pere Mas, número 2 de la candidatura. Mas ha declarat en un acte de campanya avui que "el més coherent és aprofitar la sortida dels túnels i fer directament el desviament de la Massana a Ordino" i ha considerat "urgent" la construcció de la infraestructura per solucionar els problemes de mobilitat, segons informa el partit en un comunicat.

El número 1 de la candidatura, Jean Michel Armengol, ha criticat la "dicotomia que es viu a Ordino" perquè "per un cantó preservem i de l'altre malbaratem i maltractem el nostre paisatge i el nostre entorn". I s'ha referit en concret al fet que just darrera el cartell de Reserva de la Biosfera es veu "un exemple de les construccions més cares que tenim a Ordino, a 10.000 euros el metre quadrat". Armengol ha insistit que pel creixement actual cal "posar fre i pensar quin model d'Andorra volem, perquè aquest és insostenible totalment".

Edificis a Arinsal

Els candidats de PS SDP de la Massana han mostrat avui el suport als veïns d'Arinsal que han creat una plataforma en contra del projecte urbanístic que preveu "una unitat immobiliària de 32.000 metres quadrats al centre del poble", segons indica la coalició que ha asseverat que el projecte "no és sostenible".

El cap de la llista, Michel Moliné, ha manifestat que Arinsal "no pot suportar el miler de nous habitants que podrà residir en la nova unitat immobiliària perquè "les infraestructures no estan dimensionades per donar resposta a les necessitats de la població, comptant amb els nouvinguts". Moliné ha recordat que la coalició que representa vol modificar al llei d'urbanisme "per limitar la construcció i preservar els terrenys agrícoles".

tracking